Прегледи: 4688 - Коментари: 0
Във Варна: "Жената шофьор&Мъжът домакиня"

Във Варна: "Жената шофьор&Мъжът домакиня" Във Варна: "Жената шофьор&Мъжът домакиня"

Бързи тестове с много хумор за жени-шофьори и мъже-домакини във Варна

Надпревара "Тигрици зад волана и царе на тигана": умеем ли да шофираме и да въртим черпака?

Бързи тестове за мъже в кухненски престилки и жени зад волана е едно от предизвикателствата, които ще провокират читатели и любители на хумора по време на Алея на книгата във Варна. Писателят Асен Сираков, написал книгата "Жената шофьор&Мъжът домакиня", ще бъде арбитър на състезание, което ще проверява уменията на дамите и мъжете: владеят ли добре волана и въртят ли майсторски черпака в кухнята?

Книгата е написана с много хумор и психологическа вещина, като писателят ни разсмива сърдечно с два непреходни от съвременното ни общество типажа: на жените, които са равностойни на мъжете в управлението на МПС и на мъжете, които достойно заместват половинките си в домакинската работа. Добродушните шаржове на дамите, които от притеснение и слаба техническа грамотност са в ступор зад волана и често са причина за куриозни, дори опасни ситуации за другите участници в движението на пътя, и на несръчните мъже, които тепърва овладяват тайните на пазаруването, готвенето, почистването, простирането и поддържката на домакинството, разсмиват до сълзи читателите.

Надпреварата под надслов "Тигрици зад волана и царе на тигана: Карай разумно и готви умно!" и се организира на 4-ти август от 18 часа в Бар Мементо. За победителите има осигурени награди, безплатни питиета и ваучери за книги.

В 18,00 започва голямото тестване!

Със съдействието на: Ана Минева - 0879184144
Потребител:


Коментар: