Прегледи: 2392 - Коментари: 3
КОЙ?: Ню Йорк - 20 години след 11 септември

КОЙ?: Ню Йорк - 20 години след 11 септември КОЙ?: Ню Йорк - 20 години след 11 септември

КОЙ, КОЙ предизвика 11 септември 2001 г?

Горната снимка е на РодинаБг.ком

Точно 2843-ма загинаха в двете кули на Световния търговски център в Манхатън. Около 800 са убити в Пентагона /но американското ноенно министерство не дава данните все още за загиналите в петоъгълната сграда/.

Ние от РодинаБг.ком и от nationalistBg.com сме съпричастни към скръбта в семействата на загиналите. Тероризмът е носил беди и щети и на потърпевшите, и на извършителите. Последните събития в Афганистан, където за 20 г загинаха над 100 000 души, поне половината цивилни, вкл майки с деца, потвърждават тъжното ни заключение.

НО: КОЙ, КОЙ е ПОДБУДИТЕЛЯТ за терористичния акт в Ню Йорк на 11 септември 2001 г? КОЙ окървави началото на Третото хилядолетие с най-много човешка кръв, породи най-много човешки, най-вече майчини сълзи?

Нали всяко голямо политическо събитие има своите, СВОЯТА причина. Нали не може да се окажат виновни само 19 млади араби, насочили американски лайнери, високотехнологични машини към нищо неподозиращи хора?

Веднага ще подчертаем, че не вярваме и 0 % за някакъв конспиративен заговор на ЦРУ или вътрешноамерикански за високотехнологичната бомбардиловка над най-модерните сгради в света по онова време. За нас е съвсем ясно, че това е самостоятелно действие на арабските терористи.

КОЙ обаче ги предизвика да сторят това пъклено дело? Защо бе извършено то?

Самите извършители обвиниха Израел и неговата политика и слугинството за американското държавно управление в полза на юдеите. Терористите заявиха, че отмъщават заради съдбата на палестинския народ и убитите от евреите палестинци. /И САЩ отговориха, но отговорът е над 20 мил убити по света, от тях не повече от 5000 натовски военни./

В това обвинение има резон, макар че и арабите убиваха невинни израелци. За нас е виновна 5-вековната грабителска и ТЕРОРИСТИЧНА дейност на Запада по целия свят. В Африка, Азия, Австралия и Океания, в Америка и дори в Европа.

Където и днес западните банки и корпорации ежегодно грабят Българско с по 14 до 16 млрд Евро. А и ни карат да се озлобяваме българите едни срещу други.

Така че 11 септември 20 г по-късно в Ню Йорк е повод за размисъл - ще допусне ли американският световен хегемон още по-страшен терористичен акт, този път с ядрено оръжие, произведено с центрофуги някъде в мази в Афганистан?

Обобощил: Димитър КУНЕВ - Български и Словянски
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Българин     Дата: 2021-09-11 09:15:44    
Западната демокрация съсипа българската нация!

2. Потребител: Гост     Дата: 2021-09-11 10:31:49    
Прочетете книгата на Герхард Вишневски - "Операция 11 септември 2001 г. ИСТИНАТА" - Там всичко точно и ясно с доказателства е казано, за съжаление човек като каже истината го убиват.., случайно. Такъв е и случая с Герхард!!!

3. Потребител: Иван Асен     Дата: 2021-09-15 09:21:39    
Американците си го организираха, и МОССАД също.