Прегледи: 1707 - Коментари: 1
САНКЦИИ? В КРИМ пристигна делегация от Германия

САНКЦИИ? В КРИМ пристигна делегация от Германия

ЕП /всъщност полуподчинен на интересите на САЩ/ се чуди как да се отнася с Русия.

Хем иска да тръгува с Москва, защото това е 2 пъти по-изгодно икономически, отколкото със САЩ, хем пък гласува "санкции", които се полуизпълняват от отделни страни от съюза или от целия съюз вкупом. Доста западни компании от "стара Европа" от най-висок ранг са инвестирали или инвестират в Русия, а старите връзки на СССР с държави от Изтока на Европа се възобновяват или се развиват нови.

Не бива да се забравя от българските националисти и патриоти, че ЦЯЛАТА българска етническа общност в Крим отхвърли украинската диктатура и единодушно подкрепи връщането на полуострова в състава на братска нам Русия. В долната статия става въпрос и за граждански посещения в Крим, където УЖ нямат право да пребивават люде от ЕС:

На снимката: Наталия Поклонская, която отправи лично към Ердоган покана, турска делегация да посети Крим

СИМФЕРОПОЛ, 22 май — РИА Новости:
Голяма делегация от Германия долетя с опознавателна визита в Крим, оповести за РИА Новости главата на Комитета на Република Крим по народната дипломация и международните отношения Юрий Гемпел.

"Общо в състава на делегацията са 25 души. Първата група вече посрещнахме на летището в Симферопол. Останалите пристигат в течение на днешния ден" - разказа той.

Посещението протича в рамките на проекта на народната дипломация "Мирен Крим - през твоите очи. Кримските реалности без продуцирането на европейските "допълнения". По думите на Гемпел, това е най-голямата делегация от началото на коронавирусната пандемия.

Той разказа, че посетителите от ФРГ ще вземат участие в Международния любителски хокеен турнир заедно с отбори от Татарстан, Челябинска област и Република Крим. "Планирана е среща с председателя на кримския парламент. Освен това делегацията ще посети Мемориалния комплекс с жертвите на фашистката окупация в Крим концлагера "Красний", Дворецът-музей "Ливадия", града-герой Севастопол, детския курортен център "Артек" /Бел.РодБг - Напълно изоставен и полуразрушен от "независимата" украинска власт, а сега най-модерният от този сорт в Европа./, а също ще има мач с кримски футболисти" - добавя Гемпел.

Ръководството на Република Крим неведнъж кани за посещение на руския полуостров делегации от най-различни страни, за да могат хората да видят със собствените си очи как се е изменил, направо модернизиран и обновен региона и да оценят реалната ситуация в новата/стара руска република.

Обобощил: Димитър КУНЕВ - Български и СлОвянски
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Българин     Дата: 2021-05-24 23:09:57    
Европеец да НЕ се наричам, първа радост е за мене!