Прегледи: 4044 - Коментари: 0
ВМФ на Русия разкри "тайната" на подводницата "Черната дупка"

ВМФ на Русия разкри "тайната" на подводницата "Черната дупка" ВМФ на Русия разкри "тайната" на подводницата "Черната дупка"

Руското военно министерство оповести защо е незебележима подводницата, наречена от западните служби "Черната дупка".
29.04.2021

САЩ губят икономическата, военната и геополитическата война със съюзените Русия и Китай.

Затова и инсталираха във Варна неясно каква структура, насочена срещу Русия. А 4-те САЩ /НЕ-НАТО военни бази/ в Българско също са снабдени неясно с какво - българските власти нямат никакъв достъп до базите.

Делът на Америка в Световния брутен промишлен продукт /СБПП/ спадна от 31 % през 1995 г на 19,5 % през 2020 г. Това вбесява либералните интервенти, износителите на "цветни революции". Тези "САЩ-умове" създадоха планове, които катастрофират в Азия, особено в Близкия и Средния Изток, в Африка и Латинска Америка. Сега се измислят всякакви шпионски скандали, че поне в Източна Европа да не загубят позиции.

Обаче! При $ 715 млрд военен бюджет на САЩ, Русия само с $ 68 млрд създава по-модерни и ефективни оръжия. При това санкциите направиха евроазиатският колос по-силен и по-ефективен икономически, като пример Русия е най-големият износител на зърно в света.

Долната статия е за най-безшумната подводница "Черна дупка":

Подводницата "Велики Новгород" от проекта 636 "Варшавянка" е безшумна и незебележима заради специалната конструкция на двигателя, оповести за пресата командирът на електромеханична боева част Денис Байрачни.

С помощта на две допълнителни линии на вала съдът може да изпълнява маневри за обръщане на място. В шести отсек се намират силовите съоръжения.

Първата от серията дизеловоелектрически подводници от проекта 636 "Варшавянка" бе субмарината "Петропавловск-Камчатски". Всички подводници от този тип са на въоръжение в Тихия, Северния, Атлантическия, а все по-често и в Индийския океани.

По-рано бе оповестено, че двете атомни подводници "Казан" и "Новосибирск" от проекта "Ясен", а също и подводният крайцер със стратегическо предназначение "Княз Олег" от проекта "Борей-А" влизат в състава на ВМФ на Русия до края на 2021 г.

Источник realnoevremya.ru

Обобщил: Димитър КУНЕВ - Български и Словянски
Потребител:


Коментар: