Прегледи: 3027 - Коментари: 4
Водачи на листи на русофилите: "Възраждане на Отечеството"

Водачи на листи на русофилите: "Възраждане на Отечеството" Водачи на листи на русофилите: "Възраждане на Отечеството"

ПП "Възраждане на Отечеството" обяви водачите на листи във всички 31 избирателни района в страната -

Гласувайте с бюлетина № 12!

Лидерът на организацията Николай Малинов е водач в Многомандатни избирателни райони /МИР/Пловдив град и София - 25 МИР. В тях ще се противопостави на водачите на ГЕРБ Бойко Борисов и на БСП - Корнелия Нинова.

Всички кандидити са лица, познати в своите избирателни райони. Водачите са от широк професионален спектър и са сплав от опитни и млади общественици. Възловата разлика на русофилите от "Възраждане на Отечеството" спрямо останалите прозападни "организации" е задачата да бъдем силни заедно с Русия, но не на думи, а на дела.

На преден план на горната снимка е Николай Малинов, удостоен лично от Президента на Русия Владимир Путин с награда за развитие на Българо-Руската дружба и сътрудничество.

1.Благоевград – Антон Сираков
Роден през 1952 г. Председател на ПП "Нова сила", юрист, адвокат.

2.Бургас – Жени Илиева
Председател на НД "Русофили" – Бургас, Председател на ПП "Възраждане на Отечеството" – Бургас, национален координатор на ППВО за Югоизточен район /области – Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора/

3.Варна – Игнат Раденков
Роден през 1938 г. Предложен от Национално движение за ляво обединение /НДЛО/, строител, носител на званието "Герой на социалистическия труд", председател на Обединеното гражданско сдружение - Варна.

4.Велико Търново – Юрий Янков
Роден през 1959 г. Юрист, адвокат. Общински и областен ръководител на НД "Русофили" – Сливен, председател на ПП "Възраждане на Отечеството" – Сливен.

5.Видин – Ивайло Иванов
Роден на 1960 г. Член на Националния съвет на НД "Русофили", член на Изпълнителното бюро на Националния политически съвет на ПП "Възраждане на Отечеството".

6.Враца – Христо Монов
Роден през 1958 г. Висше образование – специалност "Психология".

7.Габрово – Искра Иванова
Висше образование – специалност "Театрална режисура". Председател на Сдружение "Славянски звън" и директор на Международен младежки фестивал "Славянски звън".

8.Добрич – Димитър Щерев
Висше образование – специалност "Хидрогеология и инженерна геология" на Московския геологопроучвателен университет /МГРИ/, Русия.

9.Кърджали – Мирослав Митков
Роден през 1988 г. Висше образование – специалност "психология". Репортер в ТВ "Евроком".

10.Кюстендил – Георги Градевски
Роден през 1988 г. Висше образование – специалност "финанси и счетоводство". Работи като експерт в изготвяне и управление на проекти, подпомагащи малкия и среден бизнес. Независим общински съветник град Дупница.

11.Ловеч – Светослав Иванов
Роден през 1958 г. Член на ПП "Нова сила". Ръководител на "Информационно обслужване" - Ловеч.

12.Монтана – Владимир Чучуев
Роден през 1956 г. Секретар на НД "Русофили", секретар на Националния политически съвет на ППВО

13.Пазарджик – Веселин Найденов
Юрист, адвокат. Бивш кмет на гр. Белово.

14.Перник – Станислав Асенов
Роден през 1994 г. Висше образование – специалност "Стопанско управление" от Софийския университет.

15.Плевен – Пламен Александров
Роден през 1967 г. Председател на Областния съвет НД "Русофили" – Плевен, председател на ППВО – Плевен, национален координатор на ППВО за Северозападен район /области Видин, Враца, Ловеч, Монтана, Плевен/.

16.Пловдив – град – Николай Малинов
Роден през 1968 г. Висше образование – специалност "История". Председател на НД "Русофили", председател на ПП "Възраждане на Отечеството".

17.Пловдив – област – Огнян Сапарев
Роден през 1942 г. Професор по теория на литературата, бивш ректор на Пловдивския университет. Бивш директор на БНТ.

18.Разград – Асен Асенов
Роден през 1964 г. Висше образование – специалност "История". Представител на 12 руски телевизионни канала в България.

19.Русе – Мариян Димитров
Роден през 1959 г. Предложен от Национално движение за ляво обединение /НДЛО/. С три висши образования – юрист, икономист, електроинженер.

20.Силистра – Валентина Николова
Висше образование – специалност "Органична химия", специалности от следдипломни квалификации – "Библиография", "Системен организатор", "Организация и управление". Председател на "Съюз на пенсионерите 2004 обединени" с 20 колективни членове, редовен член от 2006 г. на Европейския пенсионерски съюз.

21.Сливен – Митко Манев
Роден през 1959г. Висше военно образование. Председател на Общинския съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва /СОСЗР/ в гр. Сливен.

22.Смолян – Емил Миланов
Роден през 1956. Генерал, бивш директор на полицията на СДВР, секретар на НД "Русофили", зам.-председател на ПП "Възраждане на Отечеството".

23.София 23 – Боян Дуранкев
Роден през 1951 г. Икономист, специалист по маркетинг и стратегическо планиране. Професор. Съпредседател на Национално движение за ляво обединение.

24.София 24 МИР – Нако Стефанов
Роден през 1954 г. Изследовател на страните от Източна Азия. Професор. Председател на "Български национален съвет за мир".

25.София – 25 МИР – Николай Малинов
Роден през 1968 г. Висше образование – специалност "История". Председател на НД "Русофили", председател на ПП "Възраждане на Отечеството".

26.София Област – Радко Ханджиев
Роден през 1944 г. Научен работник, доктор по история. Председател на правозащитната неправителствена организация Гражданско сдружение "Асоциация на данъкоплатците в България".

27.Стара Загора – Атанас Панчев
Роден през 1965 г. Висше образование – специалност "Право". Магистър и доктор по "Защита на културно-историческо наследство". Член на Гражданско обединение "Свети Георги Софийски". Член на Председателството на национално сдружение "Обединени български граждани". Директор на Издателска къща "Новата цивилизация".

28.Търговище – Валентин Григоров
Роден през 1963. Главен секретар на Националния политически съвет на ПП "Възраждане на Отечеството".

29.Хасково – Румен Митев
Роден през 1974 г. Две висши образования – специалност "Туризъм" и специалност "Европейска администрация и управление на проекти". Бил е координатор за област Хасково на Асоциация на служители на МВР.

30.Шумен – Владимир Чучуев
Роден през 1956 г. Секретар на НД "Русофили", секретар на Националния политически съвет на ПП "Възраждане на Отечеството".

31.Ямбол – Жени Илиева
Председател на НД "Русофили" – Бургас, Председател на ПП "Възраждане на Отечеството" – Бургас, национален координатор на ППВО за Югоизточен район /области – Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора/.

Обобщил: Димитър Кунев - Български и Словянски

Купуването и продаването на гласове е престъпление! /Но не е ли най-често на ГЕРБ и ДПС?/
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: мария чомакова     Дата: 2021-03-01 19:27:26    
Успех на всички , които са се включили в нелеката задача!"Възраждане на Отечеството!

2. Потребител: Иван Асен     Дата: 2021-03-01 19:32:55    
Варненски социолози вече отчитат колебания в предпочитанията към "Възраждане за Отечеството" в рамките на 2,5 до 4,5 % в община Варна. Това е доста повече от реалните позиции на "Мутри вън!" на Мая Манолова. Време е за работа!

3. Потребител: Йоцо Гоцов     Дата: 2021-03-05 16:31:13    
Русофилите ще си гласуваме пак за Бесепето и другарката Нинова.

4. Потребител: Иван Асен     Дата: 2021-03-05 17:20:13    
Др. Нинова и БСП са лъжерусофили.