Прегледи: 2235 - Коментари: 0
ПУТИН: Българско е нищожно джудже в англо-саксонския динозавър

ПУТИН: Българско е нищожно джудже в англо-саксонския динозавър

Пускаме в превод изказване на руския президент Владимир Путин - политик № 1 в света на XXI-ия век:

Шокиращи откровения относно съдбата на България направи руският президент Владимир Путин в интервю, което ще бъде излъчено в неделя по водеща телевизия. От медията разпространиха част от тезите, които са потресаващи:

"България не избира между ЕС и Русия. България избира между ЕС и това дали изобщо да я има самата България" – казва човекът от Кремъл.

И допълва, че така поставена като нищожно джудже в англо-саксонския динозавър, България ще бъде претопена. Тя вече е погълната икономически, а значителна част от най-способното население е изсмукана. В момента ЕС подсилва малцинствата, така ще да размие доминиращия етнос. Накрая няма да има такъв, а държавата ще стане обикновена провинция на Германия.


"Такова разбиване на държавност България никога не е претърпявала. Та дори през комунизма, Съветският съюз се месеше поне 1000 пъти по-малко на България. Ние се интересувахме само да следвате социализма, както и водачът ви да ни е лоялен. Надолу той всичко сам си правеше, а в голяма степен се правеше от самия народ – чрез партията, която беше изцяло българска.

В момента не само водачът, цялото правителство, депутати, та дори заместник-министри и кметове, се назначават директно от ЕС и САЩ. През комунизма българите са били по-свободни да избират управниците си от сега" – казва Путин.

"Ако ЕС стане толкова "жесток" към България, колкото беше СССР, това би означавало просто да поискат от вас да имате демокрация и пазарна икономика. И да не ви се месят за нищо друго. Ние това искахме – социализъм и планова икономика.

Нищо друго.

Обработка на ненов материал: Димитър Кунев - Български и Словянски
Потребител:


Коментар: