Прегледи: 1871 - Коментари: 3
Холивуд и ционизмът

Холивуд и ционизмът Холивуд и ционизмът

Няма да пиша на практика статия по този повод.

Тезата на снимките /горната е собственост и лиценз на РодинаБг.ком/ е къде ще пратят ционизма показаните по-долу.

Само се сещам, че заглавието на статията не е Холивуд и ционизмът,

а Ционизмът и холивуд, не е грешка, че пиша холивуд с малка буква.

Какво има да се пише за това, и изобщо, защо ще пишем статия. Просто трябва да се напише математически анализ за това колко продуценти на излизащите филми в този "център на американското и световното???? кино" са от хазарски, сиреч от юдейски произход. Доста над 90 %.

Те плащат и те поръчват музиката - т.е "идеите", то няма никакви идеи, а прононсирани проционистки внушения, т.е - еврейско-фашистки, човеконенавистни. И пак не коментар и статия, а да се преброят колко от артистите са евреи, по-точно колко не са. Особено главните герои.

Нека да подчертая: Отричам Холокоста срещу евреите. Аз самият бих направил един "списък на Шиндлер" с мах брой евреи, които мога да включа, ако, не Дай, Боже, пак настъпи фашизъм. Не за своя полза, а от естествен хуманизъм.

Но нима е нямало Холокост срещу арменци и българи по време на турското робство, срещу индианците в САЩ от наглосаксите, срещу русите през Втората световна война, срещу африканските негри от Франция, Англия и Португалия,и особено, от католиците испанци и португалци над цяла Америка от Мексико до най юга на Чили и Аржентина? Но за тези не по-малко и дори по-жестоки ХОЛОКОСТИ холивуд /почти/ МЪЛЧИ?

Да продължим - /почти/ всички евреи са жертви, но са смели, всеотдайни, предостойни - във филм/Р/ите на холивуд. Не е филмите, не е грешка, а фирМите.

А отрицателните герои? Може да са италиянци, араби, иранци, китайци или корейци - нали те са противници на Америка, чети: на холивуд. Но: Най-често това са руси мъже - руси, сърби, германци /особено/, слОвяни, може и тук-таме някой рус американец. Тъй и тъй жените са доверчиви към киното, а те гледат тв повече от мъжете и резултатът от ционистките внушения е винаги над 50 %. Как Тръмпчо стана президент на САЩ, на 51 % ционистка Америка в икономиката, политиката, културата, образованието, дори умните евреи, които не са ционисти, не можаха да проумеят.

Аз така ще завърша - всички болести идват или от излишък, или от недостиг, са казали древните философи-елини, Епикур най-вече. А ционизмът вече се самозабрави.

И съвсем ще я закъса, ако продължава да пресолява холивуд действителността в света, хората не са роботи.

Димитър КУНЕВ
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Петьо     Дата: 2020-04-24 18:48:38    
Кой е основател на ционизма? Мойсей?

2. Потребител: Милен     Дата: 2020-05-07 21:50:01    
Бай Дончо също е естествено рус.Ама очите му дали са сини?

3. Потребител: Караскотов     Дата: 2020-05-10 21:22:13    
Наш човек е, ариец от словянски произход, уж е от шотландско-ирландски. Но не е от английски. То и Адолф е 50 % словянин.