Прегледи: 622 - Коментари: 4
Къде отиваш, Господи?

Къде отиваш, Господи?

Quo vadis, Domine? /латински/

Навръх Великденя, бе смачкан знаков журналист, с пиперлив език и активна гражданска позиция, баща на две деца...

И то от кого, от едно 22-годишно дрогирано боготашче, ведно с още две в мощния Audi Q7... Надрусани и качени на черешата, които се радват на "героя", който шпори със 130 километра в час по празните Софийски улици... и сега тези двете били невинни... Това е все едно да дадеш зареден Калашник на?...!

Сега "майката" се отрича някак от сина си, като казва, че тя не му е дала ключовете за джипа, но не забравя веднага да започне прехвърлянето на имотите си на подставени лица..., за да няма обезщетение при влязла в сила присъда. А другият баща - ... депутатът... Лъчо Мозъка, той и хабер си нямал от "подвизите на т.нар. си син "от първия му брак"...

Трагедия по време на Извънредното положение... Или пир по време на чума?

Затова сега Бойко да изгони Лъчо от Парламента... и да разкатае фамилията на т.нар. "майка", а и на "Винпром" - Карнобат... И ти, човече, си тръгнал да вярваш на тези, които на среднощни заседания измислят заповеди за забрани, ограничения, домашен арест, наказания, обещания за ад и апокалипсис... С обещанието да ви опазят живи. Кое е различното от тогава, преди 144 години, когато едни смели българи развяват знамето с думите "Свобода или Смърт"?

Когато не съществува свобода, животът губи своя смисъл. Милен Цветков ви го каза: "Маските са, за да мълчите, не да ви пазят!"

Мир и покой на душата и светъл път, който да показва посока на живите, Милене!


Текст и снимки: арх.Николай НЕНОВ - Зам.-гл. Редактор на RodinaBG.com
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Гост     Дата: 2020-04-23 15:22:29    
Това гадно и нахакано копеленце и неговата "майка" , а също и Лъчо Мозъка ...публичен линч и ведета око за око и зъб за два !

2. Потребител: Гост     Дата: 2020-04-23 15:23:10    
Това гадно и нахакано копеленце и неговата "майка" , а също и Лъчо Мозъка ...публичен линч и вендета око за око и зъб за два !

3. Потребител: муспи     Дата: 2020-05-10 00:01:16    
Абе този журналист да е засегнал интересите на управляващите и притежаващи България? - Мълчание, което казва: Айде пак отричане на холокоста!

4. Потребител: Българин     Дата: 2020-05-10 23:34:01    
За око - две, за зъб - чене. В случая.