Прегледи: 1745 - Коментари: 1
Приятелят Хасан на защитничката на ЛГБТ и емигрантите й отряза главата

Приятелят Хасан на защитничката на ЛГБТ и емигрантите й отряза главата

Защитничката на емигрантите и ЛГБТ полухората й отрязва главата приятелят й емигрант Хасан във Финландия

Българско информационно агенство с позоваване на финландски медии съобщава, че е убита известна активистка, която се е борила за правата на емигрантите и представителите на ЛГБТ-обществата Сана Оваска.

Съседите на загиналата финландка в град Хааменлин откриват цяла локва кръв под нейната врата и съобщават за това в полицията. Сътрудниците на правоохранителните органи откриват вътре в жилището трупа на Сана Оваска с отрязана глава.

Оваска е известна с това, че активно участва в различни мероприятия за поддръжка на емигрантите, а също постоянно ги защитава в социалните мрежи. На своята страница във Фейсбук тя написа, че белите мъже са - помия. Вероятно и затова тя съжителства с емигрант на име Хасан, който пристига във Финландия през 2015 г и от ден на ден трябва да получи право на убежище в тази страна.

Преди седмица "толерантните" млади хора се скарват и се разделят. След това Хасан посещава Сана Оваска, отрязва й главата, а след това завършва живота си със самоубийство.

Това, че емигрантите от арабските държави в пъти превъзхождат по убийство от глава на населението коренните жители на Финландия - е известен факт. "Предните" позиции по изнасилвания също са за емигрантите. Финландското интернет-издание Suomen Uutiset обръща внимание на тази статистика.

"Известно е, че чужденците в обилие са представени в статистиката на изнасилванията. Почти половината в заподозрените за изнасилване - са чужди граждани. Основно иракчани и афганистанци. Количеството на изнасилвания, извършени от афганистанци, са 12 пъти повече, отколкото от местните коренни жители, се пише в един от материалите. При тези, които са се родили на Близкия Изток и в Северна Африка - 13 пъти повече. Обаче много от сексуалните престъпления поради страх даже не достигат до полицията. Интеграцията на емигрантите не се получи."

Въпреки това все още се намират хора с "либерални" възгледи, които поставят емигрантите по-високо, отколкото своите съотечественици.

Автор: Владимир Тулин
От: riafan.ru
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: муспи     Дата: 2020-05-18 21:18:02    
Къде са нашите Либералки защитници на нашите Хасани?! Ленин би ги нарекъл "мелка буржоазия", защото са се вредили на Пособия от Брюксел (гигантски де), без да се ограничават в обикновеното си!