Прегледи: 1776 - Коментари: 0
Елцин център е закрит. Засега заради вируса, ама вероятно и завинаги.

Елцин център е закрит. Засега заради вируса, ама вероятно и завинаги.

РодинаБг.ком е свидетел, че в Русия има много повече демокрация /за съжаление/ и свобода на словото, отколкото на Запад.

Но събитията в Китай и в Европа доказаха, че т.нар Демокрация не може да спаси хората от епидемия. Не само за физическото здраве, но и за всякакво:

Елцин-център е закрит

Вирус по вируса: Затворен е Елцин център в Екатеринбург

Екатеринбургският Елцин-център обяви за преустановяване на работата от днес, понеделник, за неопределен период.

"Във връзка с пандемията от короновируса от 16 март се затваря Музеят на Борис Елцин и нашата Арт-галерия. Ние също се отказваме от провеждане на всички културни, образователни и развлекателни програми на Центъра" - съобщи пресслужбата на центъра.

Указва се, че ръководството на перверзния змиярник "много му е жал да прекъсва работа" и че "Елцин-център ще понесе финансови загуби". Най-приятното: "Ние за съжаление, не можем да прогнозираме кога ще открием отново".

Оркестър, туш!

"Ние с колегите взехме решение да спрем работа и да се откажем временно от нашата бурна програмна дейност" - написа във Фейсбук първият заместник изпълнителен директор на Елцин център, редакторът на мемоарите на Наина Елцина Людмила Телен /професор от ВШЕ, бивша главна редакторка на сайта "Работа Свобода"/.

Любопитно е, че на територията на Свердловска област не е регистриран случай на заболяване с короновирус COVID-19.

От: patriot-su-rf.ru
Потребител:


Коментар: