Прегледи: 2529 - Коментари: 4
Да му мислят американските глупаци

Да му мислят американските глупаци

Основната черта на американската дипломация, изобщо на щатската външна политика още след втората Световна война, че до агресията на Грузия срещу Южна Осетия, де факто срещу Русия - беше:

Високомерие и свинско самочувствие!

Аз си спомням как негърката, по американскому - афроамериканката Конди с моминско име Райс /впрочем кой нормален мъж би я взел/ говореше с руските дипломати, че и външни министри по света, че и в самата Москва - не ги изслушваше, с висок и пискливо-дрезгав негърски бас заглушаваше думите им и определяше за тях "единствената истина" - на американското правителство. Джордж Буш младши също се отнасяше с презрение към своите руски колеги.

Не говоря за останалите правителства, гъзомийци на САЩ като полското, чешкото, прибалтийските, колумбийското, на Саудитска Арабия, Коста Рика и пр. Върхът на падението и унижението на националното достойнство постигна българското правителство на Иван Костов и особено на Филип Димитров и Косьо Му, които поканиха неудачника в света и в оралната любов с еврейката Левински в България, че му й си подложиха задните части. Да припомним - Правителството на Иван Костов продаде на безценица възлови енергийни мощности на американска фирма, с пълната благословия и мръсотия на тогавашното щатско посолство в България. Даже спрямо високопоставени министри от ЕС /изключвам английските, които са верни кучета на щатския ционизъм и античовешкото престъпно ЦРУ/ - например спрямо германските, италианските /особено/, испанските, белгийските дипломати - Джордж Буш, наглата Конди и пр. се държаха като към роби, слуги или в най-добрия случай - като към незначителни досадни глупаци. Да направим сравнение как сега се държат Обама и г-жа Хилъри - с примолвания, с кандърми и молби, с изтъкване на необорими аргументи и най-важното - с предложения към другите партньори или врагове /например - талибаните в Пакистан и Афганистан дори!/ - за взаимно изгодно сътрудничество. Това е доказателство, че щатската администрация, анализаторите и съветниците на високо, средно и ниско ниво са осъзнали, че силовите методи и заплахите, наглото и високомерно поведение, бомбардировките или икономическите блокади не са добро средство в света - В КОЙТО САЩ НЕ СА ПЪРВОСТЕПЕНЕН ИЛИ КЪДЕ-БОЖЕ Е Д И Н С Т В Е Н ФАКТОР...

Но след войната в Южна Осетия, където руските танкове /определяни от най-специалистите в западните военни списания за демодирани и евтина плячка за американското въоръжение, с което разполагаше идиотът Саакашвили/ направо за ден размазаха и грузинските самолети, и танкове щатски марки, след възхода на Китай, Индия и Бразилия, след позорното изгонване на американците дипломатически и най-важното - икономически от цяла Латинска Америка /с изключение на Колумбия, Коста Рика и една-две нищожни караибски островни джуджета/, след СФК, която бе причинена от некадърността и алчността на точно американския едър, среден и дребен бизнес - определил се сам за вездесъщ и непогрешим:

СВЕТОВНИЯТ РЕД се промени и то в пълна и окончателна загуба за САЩ!

Основната тема на тази статия, за пълния щатски информационен провал в Русия, Иран, Близкия изток, Турция, практически в ЦЯЛА Латинска Америка, в Китай особено - идва от конкретен повод. Изследвания на няколко социологически агенции - руски и чужди, вкл. западни показват, че рейтингите, положителните оценки за Президента-адаш Дмитрий Медведев и за Премиера Владимир Путин са нараснали. Например доверието към Митя е нараснало с 9 % за една година - от 50 % е станало 59. Володя, който има "неприлично" висок рейтинг го е КАЧИЛ от 70 на 73 %. Да добавим - отрицателните гласове срещу двамата са най-вече не от прозападните идиотчета/идиотки в Русия, а от руските комунисти, които не одобряват само вътрешната политика на двамата, която е благотворна към олигарсите и изобщо към едрия бизнес и не винаги стои на страната на по-обикновеното руско общество. Но Генадий Зюганов и поддръжниците му практически изцяло подкрепят твърдото противопоставяне срещу наглия американски диктат.

Най-големият провал на американската политика се оказа в информационно-пропагандно-манипулационен план. Руснаците гледаха американски филми, по които антируските внушения са основна цел и идея на продуцентите - в 90 % ционисти - които 101 % определят насоката и инвенциите в кинолентите. Отделно - телевизиите, вестниците, радиата, е-вестниците /които в Русия имат 10 пъти по-голямо влияние, отколкото у нас/ на проамериканските мръсници като Гусински, Березовски, Ходорковски - храчеше срещу Путин и сериозно проповядваше разделенито на Русия на поне 3 държави - някаква около Москва и Санкт Петербург, втора - на юг към Черно и Каспийско море и Поволжието и трета - Сибир. Да припомним, че и Соломон Българоубиец пишеше статии, в които също прокарваше тези ционистки антиславянски и антиправославни идеи. Освен политически - тук целите бяха и икономически - да се ограбят от безчовечните американски суперкомпании природните богатства на Русия.

Обаче за първи път от Втората световна война насам пропагандата на ЦРУ-ционистите даде обратен ефект. Руснаците си казаха съвсем простичко - кой има полза от това да се плюе Русия? В нея има вече демокрация в пъти повече от САЩ, има напълно пазарна икономика, доста по-либерална от САЩ, руските бизнесмени и обикновени хора пътуват свободно по света и сравняват своя живот и живота на другите хора по света. Те виждат с очите си и чуват с ушите си реалността. Умът им не е по-слаб от американския, напротив - американското мислене е панирано/смачкано в рамките на филмовите митове и не си разрешава да анализира пълноценно събитията и явленията в света.

Например агресията на идиотчето Михаил Саакашвили - американската пропаганда кръв просра, за да изкара Русия агресор. Ама хиляди руснаци са били в Южна Осетия по време на артилерийските и самолетните бомбардировки на грузинската армия над жилища, общежития с малки деца, над културни сгради в Цхинвали и по цяла Южна Осетия. Тези хора виждат с очите си едно, а СиЕнЕН им хортува съвсем друго. Е, тези лъжи вече не могат да бъдат обяснени на обикновените руснаци, че са по причина, че в Русия няма свободни медии. Руските са хиляди пъти по-свободни от американските. Я в някоя щатска медия да се появи антиамерикански текст, както в ционистките в Русия се бълват антируски - мигом тази медия ще фалира и ще бъде смачкана, шефовете и журналистите ще бъдат обявени за престъпници или най-малко за луди. Хубаво, че европейските емигранти от ново поколение знаят какви са истините по света, че и американците понаучават нещичко.

Но - обощение - ПРОПАГАНДАТА на ЦРУ в Русия, пропаганда, която е струвала стотици милиарди долара на обикновените американци, се провали. Впрочем, при един икономически анализ, бяхме установили, че една от причините за финансовaта криза в САЩ са и огромните разходи на правителството за антируска пропаганда. Но българският народ е казал: "Ум царува, ум робува, ум патки пасе!"

Та докато преди тъпотията на идиотчето Сакашвили, подкрепяно от колегите/идиотчета в ЦРУ - САЩ имаха думата и немалка част от руснаците им вярваха - сега е съвсем обратното. Преди американците царуваха, сега патки пасат под водачеството на пастирчето Обама, а ги чакат скоро и години на робуване. Светът се променя, а народи с 5 милиарда население чакат мъст. За ограбеното си богатство, за атомните бомбардировки, за унищожението на здравите си корени, традиции и добродетели. Защото каква е целта на ЦРУ - да има наркомани, безделници, алкохолици, тъпанари по света, а те да царуват над бели, жълти и черни роби икономически засега.

Но когато сбъркаш в мисленето, при това не за подробностите, а в стратегията - ще си носиш осраните гащи. И ще си получиш стоте тояги. На голо...
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Шедьовър     Дата: 2009-08-08 13:31:50    
Да му меслят българските умници!

2. Потребител: Armen ARMANYAN     Дата: 2009-08-10 08:31:50    
За нагорный карабах ли напомняш?

3. Потребител: Стоян Славчев     Дата: 2009-11-07 12:13:12    
Все още в България има мислещи хора. Затова тази статия е необходима и полезна. В интернет пространството се ширят всякакви идиоти и папагали, затова тази самостоятелна позиция и самостоятелно мислене са нужни на българите. Освен написаното, да не забравяме как САЩ ни натискаха да признаем македонския език. Сега като че ли смениха плочата, но за България те нямат добри за българите планове.

4. Потребител: Ак     Дата: 2010-01-12 17:57:05    
Браво за статията, която е малък остров в България, заобиколен от лумпениада и зомбирани клакьори.
Мисля, че трябва да се види на живо съвременна Русия, за да се осмисли тази статия, защото ние не знаем реално нищо за нея.
А истината е, че в момента Русия е много , много различна дори от преди 3 години, а какво да говорим за цели 20.
Но ние си продължаваме да обясняваме какви пияници и търтеи били, защото някой го виждал това през 1982г. в КОМИ.
Браво за статията.