Прегледи: 364 - Коментари: 1
ФАЩ губят Българско и измислят шпионски игри

ФАЩ губят Българско и измислят шпионски игри

ИМА ли по-антибългарски адрес в Отечеството - от София, ул "Козяк" № 6?

И ако Върховната прокуратура си гледа почтено и съвестно по БЪЛГАРСКИ, а не по интересите на ФАЩ работата, може да открие не един проруски "шпионин", а стотици действащи българи шпиони, които са се продали за пари на "Америка срещу Българско"? При това, аз и стотици мои познати, над 90 % от познатите ми, смятат - без да са получили нито един лев, рубла, Евро, долар, че нашата Родина трябва да напусне НАТО и Еврогейския съюз и да бъде редом с Русия срещу западния неоколониализъм.

Вчерашният и продължаваш днес прокурорско-политически фарс, поръчан от Посолството на ФАЩ у нас, е доказателство, че анализаторите в това Посолство са притеснени от влиянието на Русия в Българско. Няма никаква политическа причина, даже и изборите за местна власт, които да изискват шпионския изсмукан от пръстите на гешевци-цацаровци скандал. ФАЩ губят световното икономическо и политическо превъзходство, осигурено им от продажно-невежата политика на Горбачов и руските ционисти.

Само факти: От 31 % дял в промишления Световен брутен продукт /СБП/ вече Вашингтон има под 19 %. Особено бързо изместват американските стоки Китай и Индия. Позиции в Тихоокеанското и Индоокеанското пространство завладяват Китай и Индия, а Западът губи пазари и територии. Русия, от друга страна, си възвърна позициите в Близкия Изток, Индийския океан /за ужас на ФАЩ - Пакистан, верният съюзник на Вашингтон, вече обръща политиката си в унисон с руската/, Африка, възстановени са и се развиват отношенията с Куба, а освен Венецуела няколко южноамерикански държави канят руски корпорации и специалисти.

Всеки макроикономист знае, че силната икономика означава военна мощ. Като губи икономическата си сила, Вашингтон губи и военното си превъзходство. Пак за сметка на Китай, а мъдрата политика на Владимир Путин осигури на Русия ядрено преимущество – с 10 пъти по-малко средства Москва има три вида неуловими за Америка ядрени ракети.

Змията ФАЩ все още не умира, но предусеща смъртта си и хапе с последните си изтичащи сили. Но злобата и гневът на шпионите от "Ленгли", Вирджиния ги провокира да правят не само тактически грешки, както е в шпионския скандал с "Русофили", а и груби геополитически и геоикономически грешки. Така, /въпреки предупрежденията на Хенри Кисинджър, който предупреждаваше, че съюзът Русия+Китай е смърт за ФАЩ/ точно действията на ЦРУ съюзиха Китай и Русия.

Да, Българско е една не малка, но не повече от средноголяма плочка в световната политическа мозайка. ФАЩ и Западът ни грабят ежегодно с поне 20 млрд Евро със своите корпорации и банки, а и разчитат на местоположението ни – възлово в Югоизточна Европа и на Балканите. Но пък лошите анализи на скъпоплатените ЦРУ-"спецове" доведоха до топлите връзки на Турция с Русия. Турция е 10 пъти по-ценна от Българско на световната геостратегическа карта. Голяма загуба за Вашингтон и явно в ЦРУ са яли доста калай, че сега търсят компенсация за провала с Турция с нашата заробена от Запада страна.

Така че "руската" шпионска манипулация на българската Върховна прокуратура е проамериканска и антибългарска, за което сценаристите на тази про-ФАЩ акция скъпо ще си платят, но най-губещ ще е отново клетият изчезващ български народ. Защото без Русия няма Българско.

А с ФАЩ нашата Родина вече 30 г бавно, но сигурно умира.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Димо Василев     Дата: 2019-09-10 20:29:04    
Добър коментар,който може много да бъде допълван! Никой не възнамерява да унищожава американския народ и държава! Последните се налага да се преустроят в новия глобален свят,а те не могат и изнасят вътрешното си напрежение навън! По-добре е САЩ да се съобразяват със света,отколкото светът с тях!