Прегледи: 5124 - Коментари: 1
СТАМБОЛОВ И ЗАХАРИ СА БИЛИ ГОЛЕМИ ТЪПАНАРИ

СТАМБОЛОВ И ЗАХАРИ СА БИЛИ ГОЛЕМИ ТЪПАНАРИ

Стамболов и Захари
са били тъпанари,
изгонили са Русия –
Западът да ни затрие!


/По Иван Вазов/

"Проклет да е денят, когато докарах този Кобург в България" – крещи Стефчо Стамболов, след като вижда как Фердинанд /Анти/Български вкарва горката ни Татковина в капана на Германия и Австро-Унгария.

Крещи бесният /а иначе страхливец Стамболов, преоблякъл се като жена, за да не го заловят турците, след като е провалил Априлското въстание в Първия! - Търновския революционен окръг/после премиер на Княжеството, убил стотици българи-патриоти, заради първичната си омраза-завист към Освободителката ни. Без която никога нямаше да е министър-председател на България. Стамболов - убиецът на Капитан Петко Войвода, казал свещените думи от снимката.

И Захари, правил се на малоумен циганин, за да не го обесят турците след Априлското въстание, и той проклина Русия, без която щеше да гние доживот в занданите на Диарбекир, и той лъже и злослови, че и пише фалшифицирано писмо, уж от Васил Левски, че "който ни освободи, той ще да ни и пороби". Лъжецът, страхливецът и фалшификаторът Захари Стоянов, проправя пътя на Западното робство срещу Българско!

Да, новите западни еничари от "Америка СРЕЩУ България" вървят по стъпките на тъпанарите и "спонтанно-невежи" предатели на Отечеството Стефчо и Захарчо. Днес Западът чрез банки и корпорации печели /чети: просто краде/ над 20 мил Евро от Българско. Ежегодно! Както 5 века е убивал, крал, лъгал и развращавал света, но го изгониха почти от целите Африка, Латинска Америка и Азия, сега ни убива – от 9 вече сме 7 мил! И умираме в геометрична прогресия, крадат ни всичко, и най-вече бъдещето ни – милите ни дечица български!

Заради честолюбието /чети: тъпотията/ на Стамболов и Стоянов губим излаза на Бяло море, което е ясно още от атаката на Чаталджа, заповядана от Фердинанд АнтиБългарски. А всички велики сили му ГОВОРЯТ, Англия, Франция, Русия и най-вече Австро-Унгария:

Не нападай Цариград, не искай Македония, даваме ти излаз на Бяло море, какво повече искаш?

Но кой е виновен? Фердинанд извратеният или тези, които го докараха? Те основно са двамата – Стамболов и Захари. Заради сляпата си омраза към Русия и примитивно геополитическо мислене губим най-важната си придобивка след Освобождението – Бяло море. Че и сме искали вместо него чукарите на Македония.

Проклети да са дните, когато тези най-големи антибългари са се родили!

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: браво     Дата: 2023-08-21 03:23:26    
браво