Прегледи: 13221 - Коментари: 9
"Прикрити истини" - нова книга за Вълчан Войвода, турското робство и още...

"Прикрити истини" - нова книга за Вълчан Войвода, турското робство и още...

Една от поредицата книги на родолюбеца и голям български моряк Васил Гинев:

Oтново имаме удоволствието да предложим на уважаемата /четяща/ публика новата книга на Васил Гинев - "Прикрити истини".

С нея той отново ни потапя в черните и страшни години на ТУРСКОТО РОБСТВО. Разкрива нови страшни тайни от живота и смъртта на Ботев, Караджата, Индже Войвода, Кара Кольо, Алтън Стоян... истински Български герои. Те, истински мъже-българи, дали живота си за България, да я има Нашата България, която граничи от всички страни... със себе си.

Както и преди съм писал, Васко е съизмерим с Антон Дончев, Вяра Мутафчиева, Николай Хайтов, Иван Вазов. От книгите му капе кръв... Българска кръв!

Прочетете и "Вълчан Войвода - Златният Бог на България", платил в злато Руско-Турската война, за да я има днес Нашата Свидна Родина! Платил, изучил Евлоги и Христо Георгиеви, /едни овчарчета от Троянския край/, и построили Софийския Университет...", за да има школо, дето да се учат нашите деца на ум и разум, а не по чужбината"!

Прочетете и романа "Зорница"...истинската трагедия на Нашия Народ. Загубил в годините на Робството повече от 20 мил население !

В новата си книга г-н Гинев стъпва и на документи от Турския Архив, предаден на България в началото на XIX-ти в. Затова накрая на книгата Васил Гинев пита : "Искам всички тези, които говорят, че е нямало Турско Робство, да ги попитам - От какво сме се освободили тогава? Какво честваме на 3-ти март? И нека всички да знаят - Народ, който не си знае историята, то той е сляп.

Не знае къде е бил и няма да знае къде отива!"

арх Николай Ненов - Зам.-гл.редактор на RodinaBG.com
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Сийка Михова     Дата: 2019-08-12 16:31:18    
Точна статия, необходима и вълнуваща информация.

2. Потребител: яни     Дата: 2020-01-18 16:09:15    
от къде можем да си купим книгата

3. Потребител: Иван Тодоров     Дата: 2020-01-18 22:10:22    
Моля пишете ми тази книга отпечатана ли е,и от къде може да се купи.
todorov1969@gmail.com

4. Потребител: муспи     Дата: 2020-10-27 01:43:43    
Да, "присъствие" е правилно вместо робство, и ето защо: То е вмъкнато в езика ни от тези дето дакараха тупците в България, като преди това ги създадоха като държава за да удрят християните. Християните като цяло, но най вече България, отделна, Велика тема, много хора знаят и мълчат. Но кратко - Врага на тези е християнството на Балканите (без Гърция) и Русия. Българския геноцид е съпоставим само с Руския, където в двайстия век проведоха най кървавата революция и най голямата война, гарнирано с огромния комплекс концлагери. Защо тези са така настървени срещу Православните народи, защо към Западното християнство са снизходителни? Генералната линия на дявола Йехова е унищожаването на бялата раса, като чужди, надарени с Души защото са създадени от Бога и като такива се възприемат за врагове на огромното множество създадено от Йехова, прословутото Адамово потомство - със силови полета вместо Души, но достатъчни за съществуването в тяхната представа. Защото те са паразити, от Мароко до Мексико, и тези дето владеят Парите, Правителствата и Армиите на света, го правят за да могат по плътно да паразитстват, а не да командват - както обичат да си внушават. Христос не е бил от тях, евангелските събития са се развивали на Балканите, ако ще и само за това, че не е имало древен изсраел, Разпятието е станало на азиатския бряг на Босфора, там са ходили Кръстоносците да отмъкават, средновековните художници са рисували трите Кръста на фона на този Босфор, и по редица изчисления през 12 век. Как воюват с християнството през вековете, защото с гол геноцид нищо не се постига, - в момента одушевените са далече под 10% океана двуноги, но Идеята съществува все една и съща, и ако ще да не останат бели, тази идея ще витае в невидимото за бездушните пространство. На Йехова му се е наложило да атакува невидимото. Как? Като изопачи самото учение. От евангелията само Йоановото се счета за истинско, а запълнилия на 2/3 Новия завет апостол Павел е щоу достойно за шмекера Йехова. Налага се да се вмъкнат две думи, с които Христос се обезсмисля - "ближен" и "прашка". Те така са навлезли в християнството, че без тях то би било друго. В тората се употребява "съплеменик", но паразитизма се нуждае от воала - ближен, за да може в хаоса да се смучи по лесно. Бог е Бог Разделящ, иначе от кого спасява след като сме си все ближни? Небето от Подвнебесието е разделено и надолу в Пропаста е на етажи, Небесата също са много. Космичен закон, осъзнат но не осмислен, това е извън човешките възможности - за одушевните човеци де, в сметалките на йеховата биомаса всичко е възможноу е при допир на висшо с нисшо да надделява нисшото. То се сблъсква вн своя, материален свят с хилавата материя на такива сето се стремят нагоре, и я помита. Но това което се възвисява продължава пътя си, макар и изпитващо страдания. Тези страдания са храната на дявола Йехова, а материалната плячка е цялата цевелезация на тези

5. Потребител: муспи     Дата: 2020-10-27 21:12:10    
Спират внезапно, затова накратко - какво е пробутано в това "прошка"? Лицемерието на Ада, - захилените муцувки по телевизията и навсякъде където власта се показва пред раята, а и раята го е взела на въоръжевие в борбата си за оцеляване. Усмивката не е любуване, приемане и даже снизхождение, а активно включване в игрите на Ада - кой както се уреди. На тази база е пробутано еврейското "прошка" като цвете в Ада, като обезателен ритуал при заявка за Пособия. А Христовото "Прости им Господи, те не знаят какво правят" е с обратен смисъл. Няма приемане нито снизхождение, а пълно отрицание, защото не съществуват след като не знаят какво правят. Отминаване без допир. Ако човек стъпи върху лайно, не трябва да се обърне и го ритне, защото това ще е срив на Душата му отблъскваща несъществуващото. Пробутаната прошка е лицемерие от типа на - всички сме равни и Бетовен и дивака, всички правим избори макар че гласовете не се броят - но не задълбаваме за да оцеляваме. Има и такива, под 1%, дето не се усмихват и прощават, за да отминават без да се докосват. Те са тези дето тълпата инстинктивно вижда и намразва, защото са различни и ходят нагоре, вместо да тъпчат на едно място, както е наложено от Синедриона за богоугодно.

6. Потребител: Кристиана Николова     Дата: 2021-10-12 17:43:33    
Искам да уточня за потребител,,Муспи',че Истинският Бог-създателят на видимото и невидимото, не е Разделящ Бог.Той е Бог на своите деца, които е създал и които. поради това имат частица от неговата същност-душата.Той тях пази и ги защитава от тези,които не са негови деца и нямат душа,въпреки че може и да са на вид като Божиите чеда.Той не е техен Бог и те не вярват в Него,така че Той няма задължение да ги пази .Разделението е направено от този,който е създал бездушните безбожници.Истиският разделител е бледият имитатор на Истинския Бог,който обединява всичко,което е създал Той Самият.
Прошка има само,ако преди това има искрено разкаяние и твърдо решение да не се прегрешава.Само тогава има смисъл от прошка и тя не може да е рекет върху душата, която я дава.Христос е казал:Не хвърляйте бисерите си на свинете!"С други думи добродетелите-бисерите на божиите чада са само за ближните, родствените духом, не всички себеподобни.Само тези,които имат душа ще оценят правилно добродетелта, а няма да злоупотребят с нея, както правят бездушните безбожници.

7. Потребител: Кристиана Николова     Дата: 2021-10-12 17:46:57    
Искам да уточня за потребител,,Муспи',че Истинският Бог-създателят на видимото и невидимото, не е Разделящ Бог.Той е Бог на своите деца, които е създал и които. поради това имат частица от неговата същност-душата.Той тях пази и ги защитава от тези,които не са негови деца и нямат душа,въпреки че може и да са на вид като Божиите чеда.Той не е техен Бог и те не вярват в Него,така че Той няма задължение да ги пази .Разделението е направено от този,който е създал бездушните безбожници.Истиският разделител е бледият имитатор на Истинския Бог,който обединява всичко,което е създал Той Самият.
Прошка има само,ако преди това има искрено разкаяние и твърдо решение да не се прегрешава.Само тогава има смисъл от прошка и тя не може да е рекет върху душата, която я дава.Христос е казал:Не хвърляйте бисерите си на свинете!"С други думи добродетелите-бисерите на божиите чада са само за ближните-родствените духом, не всички себеподобни.Само тези,които имат душа ще оценят правилно добродетелта, а няма да злоупотребят с нея, както правят бездушните безбожници.

8. Потребител: Николай Маринов     Дата: 2021-10-15 16:33:35    
Как да я купя.. Тел. 0885522379 или София Еконт Дружба2 офис Илия Бешков 12 до Мания 12 лв с наложен платеж

9. Потребител: румен     Дата: 2022-09-23 16:04:57    
моля, как да се свържа с писателя, васил гинев,