Прегледи: 6651 - Коментари: 2
ДА ЗАЩИТИМ ДЕЦАТА ОТ НОВОТО ЕНИЧАРСТВО!

ДА ЗАЩИТИМ ДЕЦАТА ОТ НОВОТО ЕНИЧАРСТВО!

ВАРНА СЪЩО СТАНА ЧАСТ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ПОХОД ЗА СЕМЕЙСТВОТО

В късния съботен следобед варненци взеха участие в общонационалния протест в защита на българското семейство.

Началният час на мероприятието бе 17,30 на сцена "Раковина" във варненския Приморски парк. Дъждовното време не попречи на повече от хиляда будни и родолюбиви жители на морската столица да проявят съпричастие към случващото се безобразие и перверзия у нас и в Европа във връзка с опитите да се посяга най-нагло върху основната клетка крепяща всяко едно общество – семейството. Проявата в защита на най-голямата ценност за българина – неговите деца и семейство, започна с кратка културно-музикална програма на сцената, в която млади и стари самородни таланти показаха най-стойностната и красива страна на българската музика. Своеобразният концерт на Духа завърши с обща молитва за спасение към нашия Господ Бог, след което родолюбците се отправиха на мирно протестно шествие по централните варненски улици с крайна точка – площад "Независимост".

Тази проява се провежда вече за трета година и така тя се превръща в традиционна за най-големите български градове. Конкретният повод е ежегодният гей парад, провеждащ се по същото време, който представлява брутална по своята същност пропаганда на хомосексуализъм, както и на така наречената Джендър идеология, имаща за цел да премахва изконно заложените ни различия между половете и по този начин да бъде сложен край на семейството като основна клетка на обществото и единствен приемлив фактор за качественото продължаване на рода.

Гражданите на морската столица също казаха своето категорично "НЕ" на опитите чрез новата евросатанинска стратегия за детето да бъде узаконено безразборното отнемане на деца от техните биологични родители най-вероятно за да бъдат предоставяни на перверзниците демонстриращи всяка година своите сексуални предпочитания. Варненските последователи на националния поход в защита на семейството констатират с тревога: Днес над българския народ тегне огромна заплаха за съществуването му - не по-малка от многовековния геноцид, на който е било подлагано многострадалното ни Отечество в епохата на османското иго. Тогава те вземаха децата ни, за да ги превъзпитават и да правят от тях унищожители на собствения си род. Сега явно отново някой желае да посяга на най-ценното богатство за всеки българин – неговото идно поколение.

Националният поход в защита на семейството е свята общонародна КАУЗА, която в името на това – да ни има - сме длъжни да подкрепяме без разлика на възраст, пол, политически убеждения, религиозни възгледи, социална или професионална принадлежност.

Александър Атанасов - Варна
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Тони     Дата: 2019-06-09 14:24:54    
Мисля че е правилно семейството да се запази това е

2. Потребител: Честен     Дата: 2019-06-13 11:33:24    
Има ли юдеи - има и извращения.