Прегледи: 7530 - Коментари: 1
КОСТАДИН КОСТАДИНОВ И "ВЪЗРАЖДАНЕ": НЕ НА ТОЗИ ЕС

КОСТАДИН КОСТАДИНОВ И "ВЪЗРАЖДАНЕ": НЕ НА ТОЗИ ЕС КОСТАДИН КОСТАДИНОВ И "ВЪЗРАЖДАНЕ": НЕ НА ТОЗИ ЕС

Много тъга и потрес имаше в думите на Костадин вчера в Големия салон на Радио Варна.

На срещата с варненската общественост имаше над 100-на души, два пъти повече, отколкото на "големия" концерт на ВМРО и министър Каракачанов на входа на Морската градина по същото време от 18,30. Огромните пари, които македонстващите съюзници на ГЕРБ пилеят за кампанията за Евроизродите, пардон Евроизборите, са в пълен контраст със скромните като разход, но доста по-мощни като идеи и родолюбие книжици на "Възраждане".

Костадинов изтъкна три предимства на своята организация пред всички останали в Българско:
1.Нямаме никакви началници
2.Всеки от нас работи без заплащане
3.Имаме идеите и смелостта да се борим и управляващите треперят от нас, защото Родината ни е пред смърт

Пътьом разказа за уплашения министър на образованието Ананиев, с когото все пак са се видяли. Всеки българин, вече и децата виждат страшната беда, надвиснала над Българско, но Костадин я описа не само мъдро и аналитично, а с огромна болка и революционен гняв в сърцето си. Обеща, че след като влязат в Европейския парламент, ще съберат хиляди българи, които ще овладеят нашето Народно събрание, а после според Конституцията ще въведат извънредно положение. После ще съберат около 1000 души политици, хора от съдебната система, олигарси на "едно място" и:

"Ще мислим за възстановяване на смъртната присъда, но както казаха наши съмишленици – има толкова уранови мини затворени, толкова пътища, че и тунел под Шипка за построяване..."

Нерадостна картина описа Костадин, а водачът на листата Цончо Ганев, водачът на Евролистата на "Възраждане", бе още по-безпощаден към политиците ни от последните 30 г. Хареса ни на нас от националистБг.ком и РодинаБг.ком, че г-н Ганев отрече "този" Европейски съюз, който не само не ни дава повече, а нашата вноска е дори по-голяма от парите по Европроекти. А и #КОЙ# печели тези проекти и как се изпълняват Цончо Ганев поразказа, не че не ни е ясно.

Хубави, мъдри, борбени, млади, модерни българи са от "Възраждане", наистина не приличат на лустросаните днешни управляващи и най-вредните за Българско прозападни либералстващи.

Димитър КУНЕВ
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Атанас Ночев     Дата: 2019-05-29 08:15:41    
Костадин Костадинов-Сапуна е пълен измекяр, сменил доста партии не му вярвайте.