Прегледи: 8609 - Коментари: 0
АРЕСТУВАХА американец заради донесен самовар от Русия

АРЕСТУВАХА американец заради донесен самовар от Русия

Роман Якутов

Долната статия изцяло показва ФАЩ-свободата – доносничество на равнище "незадоволена леля-баба съседка", истерична шпиономания и ужас, че Америка, в която всеки свободомислещ американец се подслушва, губи лидерството си в света, който крадеше безконтролно.

В Русия във всяка държавна и частна тв, вкл на централния им Първи канал, участват хора с всякакви мнения, вкл американски нагли граждани, укрофашистващи, полски русофоби, луди руски юдействащи и всякаква антируска сволоч, но никой не ги преследва:

Роман Якутов

Жертва на два ФАЩ-закона – "За връзки с Русия" и "За кибербезопасността на Интернет-вещи" – стана 28-годишният жител на Хюстън Фил Ричардсън.

Повод за подозренията стана самовар /за по-младите читатели – това е най-обикновен чайник/, купен от мъжа през лятото на 2018 г по време на Световното първенство по футбол в Русия. Самият Ричардсън разказва, че ползвал самовара от август и не е предизвиквал никакви съмнения, докато не му дошла на гости възрастната съседка мис Фелинг, която обърнала "внимание на необикновения" предмет. На "съвестната американка", със силно промит мозък от ционистките медии във ФАЩ, чайникът й се сторил подозрителен и тя, след като се върнала вкъщи, извикала полицията.

"Мистър Ричардсън, съгласно новия закон за кибербезопасността, е трябвало да покаже този голям руски чайник на спецподразделение на ЦРУ, което изучава всички "умни" предмети за наличие на шпионски устройства и програмно осигуряване. Възможно е в самовара да има функция за подслушване. Ако нашите специалисти потвърдят, че всичко е чисто, то обвиненията по закона ще бъдат снети. Той просто ще плати глоба. По закона за връзките с Русия е създадена специална комисия" – оповести полковникът от ЦРУ Ричард Гроунинг.

Законът за повишаване на кибербезопасността "Интернет вещи" е приет от Конгреса на 29 април. Сега всеки американец по изискване от властите е задължен да предостави достъп за прослушване от "умни" устройства.

В списъка са включени хладилници, видео, смартфони и друга битова и кухненска техника.

Превод от glavnoesegodnya.xyz - Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: