Прегледи: 12200 - Коментари: 0
КИТАЙ даде урок на Канада със смъртна присъда за канадски гражданин

КИТАЙ даде урок на Канада със смъртна присъда за канадски гражданин

КИТАЙ даде урок на Канада с произнасяне на смъртна присъда за канадски гражданин

/РИАП АПРАЛ/ Арестуваният в Китайската народна република Лойд Шеленбърг по делото за търговия с наркотици е осъден на смъртно наказание

По-рано той и бил осъден на 15 г затвор със строг режим, но по нови открити обстоятелства неговото дело е било преразгледано и е била произнесена най-тежката присъда.

Лойд Шелънбърг става първият за последните 9 г чужденец, който е осъден на смъртно наказание в Китай. За това съобщи днес Агенция ТАСС.

Министър-председателят на Канада Джъстин Трюдо заяви днес за крайното безпокойство на правителството на страната от този факт. Той апелира към световното обществено мнение.

Забравя обаче за това, че Китай го предупреди, че ще отговори твърдо във връзка със задържания в Канада под натиска на САЩ /ционистките коропорации/ на главния финансов директор на китайския телекомуникационен гигант Huawei Мен Ван-чжоу. По-късно китайката е била екстрадирана в САЩ.

По такъв начин Китай даде на Канада остър урок, който може да бъде повторен нееднократно до тогава, докато западните държави не успеят да го усвоят.

От: mt.apral.ru

Превод: Димитър КУНЕВ – Словянски и Български
Потребител:


Коментар: