Прегледи: 7557 - Коментари: 0
СЛОВЯНСКА прелест: 7 руски модели, които покориха света

СЛОВЯНСКА прелест: 7 руски модели, които покориха света СЛОВЯНСКА прелест: 7 руски модели, които покориха света

На горната снимка: Ирина Шейк

На долната снимка: Наташа Поли

Руските жени не напразно се смятат за едни от най-красивите, ако не и най: те са словянки, каквито сме и ние българите.

Това "гръмко" твърдение вече неведнъж се потвърждава на дело. Типично словянско, сходна с нордическа или южнословянска външност, се смята за класика на моделния подиум: високи скули, сочни устни, източени фигури и побъркваща сила на погледа – да се конкурираш със словянските красавици е наистина пресложно.

Ирина Шейк
От далекия от цивилизования свят студен Челябинск Ирина успява да се издигне на най-високия връх на кориерата на модел. Още през 2007 на девойката провървява да стане лице на знаменитата марка на бельо "Intimissimi". Тук може да се види подборка на най-смелите фотографии на тази красавица.

Саша Пивоварова
Саша може да стане известен художник – нейните картини и сега украсяват частната резиденция на Карл Лагепфелд. За щастие, за основно призвание девойката все пак избра кариерата на модел. С нейното появяване на световните подиуми започва нова спирала на модата за свежи, интересни и запомнящи се лица.

Ана Вялицина
На 15 г девойката отива в Петербург, където веднага попада в полезрението на скаутите на "IMG-Models". По щастлива случайност на един от показите Ана е забелязано от Макс Вадукул, който силно търси ново лице за "Yamamoto". След снимките за този проект кариерата на Ана се изстрелва като ракета и сега девойката се смята за една от най-добрите топ-модели на света.

Влада Рослякова
Огромни сини очи на тънко, много проционално личице на порцеланова кукла. Изтънчена фигура ии прозрачно-нежна кожа: Влада взриви световните подиуми като метеор, като застави да се борят за нея такива едри акули като Нина Ричи, Марк Джейкъбс и Карл Лагерфелд.

Наташа Поли
Още първият кастинг завършва за Наташа със съкрушителен успех: скаутите на «Women» канят младата красавица в Париж и Наташа недълго избира между този град и родния Перм. Истинската фамилия на девойката – Полевшчикова, а претенциозно звучащият псевдоними "Поли" се появява просто по необходимост, за да изговарят лесно чужденците.

Наталия Водянова
Историята за "златната рибка" става истинска легенда в света на модата. Наистина, трудно е да се повярва във факта, че обикновената девойка от руската дълбина може да се превърне в един от най-добрите модели на съвременността – но Наталия Водянова успява изцяло да го постигне.

Ирина Куликова
Ирина е забелязана в един от московските ресторанти от американската звезда Лив Тейлър, която без особен труд успява да уговори 14-годишното момиче да остави учението и да се пробва в света на модата. В образа на невинна, но съблазнителна девойка Ирина покори "Prada", "Nina Ricci", "YSL" и "Louis Vuitton", а Марк Джейкъбс нарече красавицата "безсмъртна нимфа".

Ппубликовано 16.11.2018
От: social.trendymen.ru

Превод: Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: