Прегледи: 7458 - Коментари: 0
НАЦИОНАЛИСТИТЕ от "Алтернатива" са № 1 в Източна Германия

НАЦИОНАЛИСТИТЕ от "Алтернатива" са № 1 в Източна Германия

Както в Българско, така и дори в Немско, социологическите агенции лъжат в полза на соросоидните партии и "смаляват" реалните резултати на националисти и на комунисти.

Възходът на родолюбците от Алтернатива за Германия е трън в очите на ционизма, който управлява скрито и явно правителства и медии на Запад. Но няма как да се крие явното.

Долната статия показва, че дори антинародни медии показват нарастването на силата на Алтернативата:

"AfD" – АЛТЕРНАТИВА за Германия /АзГ/ стана най-популярната партия в Източна Германия, показа допитване

МОСКВА, 16 сеп — РИА Новости.
Рейтингът на родолюбивата и националистическа партия "Алтернатива за Германия" /AfD/ отново се вдигна /Бел.РодБг: Той не е спадал./ след вълненията в източногерманския град Кемниц, бивш Карл-Маркс-Щадт, след убийството на германец от незаконни мигранти, АфД вече е първа на Изток, като изпревари алианса ХДС/ХСС, свидетелстват резултатите от допитването за изучаване на общественото мнение Emnid, което е проведено за таблоида Bild.

По данните на допитването на Изтока на страната АзГ поддържат 25 % от запитаните. Рейтингът на блока ХДС/ХСС начело с канцлера на ФРГ Ангела Меркел се понижи, 24 % от запитаните заявяват, че са готови да гласуват за него, 18 % поддържат партията "Левите" /Die Linke – бившите комунисти/, 14 % за социалдемократите, 7 % за Сводбодната демократична партия, 6 % - за "Зелените".

На Запад не е точно така, рейтингът на алианса се е повишил, него поддържат 31 % от запитаните. Само 13 % от западните немци заявяват, че ще дадат своите гласове за АзГ. СДПГ /19 %/ остава втората политическа партия в Западна Германия. За зелените са готови да гласуват 14 %, за СвДП – 10 %, за „Левите“ – 8 %. Въпросът е бил проведен от 06 до 12 септември, в него са взели участие 1978 души.

В ранното утро на 26 август в Кемниц, в юго-източна Германия става спречкване, в което загива 35-годишният немец Даниел Хилиг. По подозрение в убийството са арестувани 23-годишен сириец и 22-годишен иракчанин.

Вечерта на 26 август на "несъгласувана" демонстрация в центъра на Кемниц се събират хиляди хора, във връзка с което предсрочно е прекратен градският празник. В акцията приемат участие и националисти, които протестират против незаконните мигранти. След това на 27 август в центъра на Кемниц се състоят още две протестни акции – антифашистки митинг и демонстрация от създадения по следите на убийството на Хилиг движение Pro Chemnitz /"За Кемниц"/, което обединява не само националисти, но и всякакви немски граждани.

Те изискват незабавна депортация на всички нелегални мигранти от територията на Германия.

Превод: Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: