Прегледи: 11713 - Коментари: 3
ШЕФЪТ на украинската Рада определи Хитлер за "най-голям" демократ

ШЕФЪТ на украинската Рада определи Хитлер за "най-голям" демократ

В УКРАЙНА е възможно почти всичко, особено фашизмът.

Дотам докараха тази де факто руска държава западните демократи. Целта на Запада бе да се отслаби и подчини Русия, а нашата Освободителка и словянска сестра става все по-могъща.

А долната статия е феноменална като политическа новина, 73 след Световното осъждане на фашизма, председателят на Радата в Киев определя Хитлер като "най-голям-големият /В руски и украински няма пълен и кратък член, така че може да се чете по двата начина, но смисълът е един и същ на български./ демократ":

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ на Радата нарече Хитлер "най-голям/ият" демократ

© РИА Новости / Стрингер
На снимката: Председателят на Върховната Рада на Украйна Андрей Парубий се изказва на заседание на Радата в Киев

МОСКВА, 4 сеп — РИА Новости

Председателят на Върховната Рада на Украйна Андрей Парубий в ефира на тв канала ICTV нарече Адолф Хитлер "най-голям/ият" демократ.

"Аз самият съм огромен привърженик на пряката демокрация. /.../ Впрочем ще ви кажа, че най-високопоставеният човек, който е практикувал пряката демокрация, е бил Адолф Алоизович през 30-те г" – заяви той. Политикът също добави, че е изучавал пряката демокрация "на научно равнище" и призова да не се забравя приноса на фюрера в нейното развитие.

Украински обществени и политически дейци неведнъж правят подобни радикални заявления. Така през април депутатът от Лвовския градски съвет Марияна Батюк в социалните мрежи поздрави Хитлер с рождения ден, а през май консулът на Украйна в Хамбург Василий Марушинец нарече фашизма "почетна" работа.

Той също представи своя версия за знамето на Украйна със свастика.

Превод: Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: муспи     Дата: 2018-09-06 00:25:26    
Някой допълнения по въпроса. Историята си тече, помита всичко, и остава само не изтриваемото. Хитлеризма и германския народ като цяло най си прилича с руския, затова и дявола ги набута да воюват. Украинското увличане по Хитлер е второстепенно за нея, даже след отдръпването й от Русия, - че те се виждат като жертва на Русия, а не виждат че тази Русия е избрал дявола за главен враг и нея удря с еврейския комунизъм а тях после, сякаш завладения до пълно безправие руски народ са го питали за нещо?! Сегашното украинско патриотично друсане е на еврейски разноски и мушено с еврейски остен - икономически, политически и особено пикантен за края на времената - геноцид на бялата раса, от който Украйна все още стои настрана, но не е отписана от плановете на синедриона, защото на нея се разчита да се бие с Русия. Единствения възможен нокаут за дявола Йехова е сплотяването на остатъците от белите около Русия. Дявола с нокти и зъби се бори срещу тази смъртна опасност.

2. Потребител: муспи     Дата: 2019-01-04 02:29:26    
Синедрионът на съвещание на Централния Комитет и лично Генералния Секретар е получил откровение от яхвето, че - ако иска незабавно да изби белите, трябва да направи на сапуни всички евреи, и като се сапунисват тези фъкани бели, ще умрат! Но не може да приеме синедриона този душещипателен дил, макар че яхвето е напомнил че и Самия Бог така воюва - сам се е качил на кръста, а ние вечно си стоим в стартова позиция?! Генералния Секретар неволно но емоционално подсетил за това което стои на устатите на цялото световно еврейство: - А не може ли Славни Върховни Боже, този сапун да го направим от българите? - Сапуна няма да действа Прасета, защото бугарите са най гадните, и нашето страдание за тях им е последната радост, от която не искат да се откажат, - мамка им да €$А защото Врага е с тях?

3. Потребител: муспи     Дата: 2019-03-29 22:15:18    
- Той преди всичко е един прекрасен книжник и отличен фарисей! (да кажем царя)
- Искаш да кажеш че е отличен комсомолец, защото комсомолец е производно на фарисей че и книжник при нужда?
- Тъй точно, служа на Синедриона, Яхве и Генералния Секретар!
- Мерси боку, за такива като тебе Яхве ни е дал богатство и да ваксинираме всички (белите де - за цветни ваксина не се хаби), но ние да не се ваксинираме!
- Яхве е много умен.
- И ние също - генетика, наследство.