Прегледи: 8130 - Коментари: 0
ВЪРХОВ летен сезон в Крим

ВЪРХОВ летен сезон в Крим

В ПЕТЪК украинските фашисти убиха в подъл терористичен акт Президента на Донецката народна република Александър Захарченко.

Завистта и яростта на украинците, които са си генетично и исторически руснаци, но с промити от Запада мозъци, избива в бяс. В същото време руският народ пренасочва парите си и живота си не в чужди направления, а в родна Русия.

В долната статия става ясно как се повишава броят на руснаците, насочили се не към Българско примерно, а към руски Крим:

В КРИМ обобщиха резултатите от туристическия сезон

Главата на Комитета по санаторно-курортния комплекс и туризъм на Парламента на Крим Алексей Черняк в разговор с тв РТ /Русия днес/ разказа за числата на туристите в Крим за летния сезон на 2018 г.

Снимка: © Алексей Малгавко РИА Новости

"Еднозначно мога да кажа, че у нас бяха над 5 мил почиващи към края на август, на 28 % повече, отколкото през мин.г за този период" – съобщи той. Парламентаристът също отбеляза достъпността на курортите на Крим за туристите /Бел.РодБг – Благодарение на Керченския мост и новото летище в Симферопол./, което обуслови популярността на направлението.

"Благодарение на строителството на моста ние се приближихме към рекорда, който се държеше 25 г в Украйна – 6 мил туристи за година. Крим лидира и в ценовата политика. Тук може да се получи почивка за всякаква "кошница", както за богати, така и за хора от средната класа" – заяви той.

По рано на сайта ФКУ "Упрдор /Бел.РодБГ – Пътно управление/ "Таман" на Росавтодора /Руски автомобилни пътища/ се появи информация за това, че трафикът по Кримския мост превиши показателите на Керченския ферибоот за цялата мин.г.

Превод: Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: