Прегледи: 11552 - Коментари: 0
НЕУДОБНА за феминистките истина

НЕУДОБНА за феминистките истина

ВСЕ по-ясно става, че западните общества унищожават естествените природни същности на човека.

Долната статия е научно и фактологично доказателство, че феминизмът във всякаква форма ражда уродливи социални продукти. Самотните майки в САЩ са създали 87 % от проститутките в страната.

Няма изследване за „резултатите“ от възпитанието на деца при мъжки съпружески двойки, но по неофициални данни, „децата“ им се развиват „колебливо“ физически и интелектуално:

НЕУДОБНА /Бел.РодБГ: Направо убийствена/ за феминистките истина

От: Леонид Викторович Мишунин
От: мрежата

Докладът, който е публикуван в списанието American Science предизвика нешеговит шум в пресата.

Статията под название „Изворите на проституцията в съвременното общество“ разкрива причината за така мащабното социално явление. Изследванията, които са проведени от 2010 до 2016 г от Дейвид Марк Коен, професор от Бостонския университет по социална психология, откриват причината за това явление, което засяга съвременното общество.

В хода на това изследване са били питани хиляди представителки на древната професия. В доклада се казва, че около 87 % от жените, които се занимават с проституция, са израснали в „непълни семейства“, т.е са се възпитавали от самотна майка. Недостатъкът на мъжко внимание през детството подрастващите момичета се компенсират по този странен начин.

Жените, които отглеждат своите бъдещи „принцеси“ сами, без мъж, в повечето случаи възпитават бъдещи проститутки.

Превод: Димитър КУНЕВ – Български и Словянски


Потребител:


Коментар: