Прегледи: 11019 - Коментари: 2
ВОЛЕН пита Симеонов: 4000 лв или 10 лв са повече?

ВОЛЕН пита Симеонов: 4000 лв или 10 лв са повече?

Снимка: РодинаБг.ком

Няма по-завистливи на света от българите, когато става въпрос за парите или имота на друг българин.

Защото въпросът на въпросите за Българско, ВЪПРОСЪТ "Да бъде или да не бъде Българско" е единствено в това, да не допуснем западните банки и корпорации да изсмукват доходите на българите, които доходи и без това са съвсем малки и недостатъчни в този глобализиран свят. Точно заради ниските наши доходи младите ни хора, способни и не, напускат родните си огнища и отиват да работят-слугуват на Запад пак на западни банки и корпорации.

Колко печелят, чети: ограбват тези западни банки и корпорации от нас чрез свои подопечни банки, вериги магазини, енергодружества, "Мариците", "Солвей-Соди", "Италочименти", "Росица", концесиите за злато, мед и редки метали, за прясна вода, хиляди по-малки шивашки, минодобивни, всякакви западни фирмички. Т.нар "инвестиции" са милиарднокрадяща фуния за българските пари.

Затова конфликтът Сидеров/Симеонов е конфликт, примерно да кажем, за 4000 или 10 лв. Западните банки и корпорации печелят ЧИСТО-ЧИСТИЧКО /чети: повече грабят/ около 12 млрд Евро или 24 000 000 000 лв. Това го установиха двама доценти от Икономическия университет във Варна с почти перфектна точност. Като го разделим на 6 мил българи, се получава, че тези западни банки и корпорации "вземат – чети: от джоба на всеки българин" по 4000 лв на година.

Когато Валери Симеонов – да кажем – дори правилно по Закон затваря заведения по Черноморието, той от една страна помага на българи, но от друга ощетява българския бизнес. Когато Валери държи да се глоби Кирил Домусчиев с 58 мил лв, от една страна вицепремиерът действа за българските интереси, но когато остава западняците златодобивници и медодобивници да ощетяват Българско с 580 мил Евро – Валери в качеството си на български министър де факто помага на тези чужденци, които печелят за българска сметка 20 пъти повече от българския бизнесмен.

Е, кой е истинският защитник на Българско, този, който се бори 4000 лв всяка година да остават за всеки българин или този, който се заяжда с българския бизнес по Черноморието и всъде, а пък ползата за всеки българин е ОГРОМНИТЕ 10 лв за цяла година?

Димитър КУНЕВ - Български и Словянски
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: муспи     Дата: 2018-08-31 23:54:58    
Националното ни блюдо, майтап, но и ние използваме думата "национално"?! - е, чумаво прасе на лек огън за да не се повреди чумата, и с обилие на сос от захарна тръстика, също на бавен огън. Чумав от чума се не бои, и това е определило националните ни особености на нацията. Заравяме го в гърне в пясъка, - всеки ще се почуди - откъде в тази ориенталска страна, натресена ни от ангоамериканския фашизъм в пясъците, - гърнета?! - от България.
Един ден рабито ще каже - утре е Ден Господен! Постелете масите с чаршафи с български шевици и разсипете по чините свинското. Поставете, - всяко еврейско домакинство, по две чаавета с български национални ветрила да пазят от мухи, а на сутринта ги пратете да спят и ги сменете с други две. И, братя ортаци в яхвето! - така казва Господ! - най добрите мръвки ги съберете в един български кастрон за синагогата. Донесете този кастрон тука за службата, и после - шапка на тояга, кой като вас - бегом марш на софрата! - българска де, знаете че чамов материал няма в изсраел и въобще няма дъски. Винаги в синедриона е било чудно - защо нашите отци са си наумили, че бащата на Йешуа е дърводелец?! Ми, то ако ще е кой може да каже по голяма изгъзица, ние да го наречем слаботоков инвеститор, силнотоков. Няма да повярвате прасета, но в изсраил никакъв йешуа не се е мяркал, не е имало и изсраил - всичко е ангоамериканска лукава изгъзица, за да избутат тези дето създадоха европейската цивилизация, в пясъците на Азия! Би било коректно, да ни кажат - заповядайте в Стамбул, на Златния рог сте си вдигнали синагога, ние ще бутнем оня тухлен колос, - но не, - света се управлява от егоизма. - Вие сте семити, марш при семитите! Както и да е, ние сега пък правим от Европа Сирия. И сирийско иракския проблем ще се решава в комфортни условия. Че сетете се само - милиони скъпи коли, достатъчни не само за Пашите, но и за всеки лоялен мюсюлманин. Храна до отказ - пък апетит! а бани - кокетни стаички, от тавана специален механизъм на ситни дупки пуска досущ като дъжд - искаш по топъл или по хладък - има си пулт. А бели кадънки!?! - до премала, и - най вече, красавиците от Околовръстното на София!
Ще спре всичко с еврейско остроумие. Най напред няма бензин за колите, Суадето обявява фалит, защото расизъм - няма бели купувачи! След такова откровение, френско немска Световно война! И двете страни са фашистки, но френските радикали на Алаха искат да прегазят немските фъкани афганистанци и да ударят Русия, както на времето техния велик предшественик Напалеон. Но немците не са само едни афганци, а и сирийци, палестинци и египтяни. Те са много, и искат - най после това си е справедливо щом са много, да излязат на две морета - Балтийско и Средиземно. Швейцария, Австрия и Бенелюкс гледат внимателно накъде духа вятъра, че да се включат в победителите. А вятъра, ние, прасета на яхвето го духаме, докато и там стане това което е сега Азия! И после, - волята на семита е и наша воля. - Удар, ятаганен удар по Русия, а от другата й страна, по наша чисто еврейска идея, Китай нахлува с двеста милионна армия. Това съвсем няма да попречи на Китай с други двеста милиона да потегли през Азия, към Европа естествено. Но не се заблуждавайте че ще пострада Златния рог с нашата синагога. Прасета, ние плащаме за целия Перформанс, и двеста милионна китайска армия въоръжена с всичко, включително и атомно, ще залее Европа с тези демек немци и французи, като ще заобиколи България вежливо?! Казах - ние плащаме, и те ще минат през Дарданелите, а не Босфора. Сещате се прасета - това е нашата, дадена ни от бога, Обетована земя! . Мила родино! - това пък си е наша, ашкеназка мелодия. Ние, блудните синове се прибираме! Нарочно, за целта, не сме ходили по Голяма нужда от - от лъжите на онова копеле Йешуа! За сега само пърдим, - и като се настаним в тази кутийка градинка, от Дунава до Беломорието и от Вардара до Черноморието, ще устроим такова невиждано сране, че двете двестамилионни китайски армии ще си оставят оръжието и разбягат през полюсите. Алах абкар, но яхве таман!

2. Потребител: Атанас Радков     Дата: 2019-01-24 20:19:39    
Долен Винкела и Бидона - трите курви на Бойко.