Прегледи: 10989 - Коментари: 0
ПОСЛАНИКЪТ на Русия в Българско се срещна с областния на Софийска област от Атака

ПОСЛАНИКЪТ на Русия в Българско се срещна с областния на Софийска област от Атака

Докато "острието" на БСП /и на Миков, и на сегашната Нинова/ ходеше в Киев при фашистката хунта и я благослови, както и позицията на БСП за "повече НАТО", то Волен Сидеров и Атака ходеха в Крим и признаха полуострова за руски:

Посланикът на Русия в Българско проведе среща с управлявящия Софийска област

В непринудена и дружеска атмосфере премина срещата на управляващия Софийска област от партия Атака Илиан Тодоров с посланика на Русия в Българско Анатолий Макаров, съобщиха от пресслужбата на областната администрация.

На срещата г-н Тодоров разказа за своите впечатления от визитата в Ленинградска област, както и за бъдещите взаимоотношения. Областният се възползва от случая да благодари на Анатолий Макаров за съдействието в организацията на визитата в Санкт-Петербург.

От своя страна руският дипломат заяви за своята поддръжка при провеждането от администрацията на Софийска област национална политика по защитата на воинските паметници, голяма част от които са на руски войници и военни началници.

На срещата се обсъждаха и въпроси, свързани с желанието на общините на Софийска област да се създават контакти с муниципалитетите в Русия, за което обеща да се занимае лично Анатолий Макаров. Той заяви, че се надява, че със своите последователни действия управляващият на Софийска област ще поддържа създаването на отлични взаимоотношения между двете страни и на регионално равнище.

Бел.РодБг: Зад тези "сухи" редове се крият доста изгодни за Българско икономически предимства пред неизгодните за Родината ни западни концесии и грабеж на банки и корпорации.

От: Рус.Бг
Превод: Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: