Прегледи: 12908 - Коментари: 0
КАДИРОВ в Мека, среща се със султана на Саудитска Арабия

КАДИРОВ в Мека, среща се със султана на Саудитска Арабия

ВСЕКИ ДЕН Владимир Путин върши поне по едно добро дело за Русия и света, което вбесява САЩ-естаблишмънта.

Даже да не е самият Володя, ще е някой от неговите хора, които от Северния до Южния полюс и от Владивосток до Сиатъл преобръщат до полуда картите на Запада. Ето сега Рамзан Кадиров е на Поклонение в Мека, на големия мюсюлмански празник, на който идват вярващи от целия свят. Америка не прати никого, но на! – Путин се сети и изпрати свой човек, вярващ, близък до сърцата на обикновените саудити, а и на краля на Саудитска Арабия – не само най-богатата ислямска страна, но и водач на половината ислямски свят.

А и историята, семейната и личната на Рамзан е човекоизвестна – баща му Ахмат помогна на Путин да избие чеченските терористи, платени от ЦРУ и Запада, а самият Рамзан с помощта на Русия въведе ред и МИР в Чечня и построи толкова нови сгради, инфраструктура, модерни заводи и предприятия, училища, джамии и църкви, че чеченците 99 % го благославят:

Кадиров пристигна в Саудитска Арабия за среща с краля

Вадим Синицин, РИА Новости

Главата на Чечня пристигна на летището в Джеда, най-големия саудитски град в административния окръг Мека.

Фото: instagram.com, kadyrov_95, Globallookpress

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров ще се срещне с краля на Саудитска Арабия Салман бен Абдел ал Сауд в Саудитска Арабия. Срещата лидерът на руския регион ще извърши в хода на поклонничеството в Мека.

Освен краля, Кадиров смята да навести и наследника – принц Мухамед бен Салман ал Сауд. Сега главата на Чечня вече е пристигнал в Джеда.

"Уверен съм, че предстоящите срещи ще послужат на делото за по-нататъшното укрепване на традиционните приятелски връзки между Кралство Саудитска Арабия и Русия, а също и на субекта на РФ – Чеченската република" – отбеляза Рамзан Кадиров в постинг на своята страница "ВКонтакте".

Паломничеството /Поклонничеството/ в Мека, или "Хаджът", е едно от петте предписания в мюсюлманството, известни като "стълбовете на исляма". В свещения град Мека ежегодно пристигат средно около 2 мил поклонници от целия свят.

В това число и от Русия и Българско.

Превод: Димитър Кунев – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: