Прегледи: 11895 - Коментари: 2
"ТЕРМИНАЛ 2" – предателството е тук и сега

"ТЕРМИНАЛ 2" – предателството е тук и сега "ТЕРМИНАЛ 2" – предателството е тук и сега

Снимки: РодинаБг.ком

Българско умира, умира, умира!

Западът краде децата ни, които ние, българите, "щастливи" от цивилизационния си избор, децата ни, които безплатно обучаваме и с някакво мазохистично-финансово сладострастие даряваме на западните банки и корпорации, баби и дядовци, второкачествени Хансове, Джонове и Жанове. На "Терминал 2" на Запад отлитат повече българи, отколкото пристигат.

И отиват в Мордора на тези, които 5 века убиваха цвета на поробените държави, грабеха ги, лъгаха ги, развращаваха ги. Всичко това – обвито в лъскавата хартия на англо-саксонското "благородство", за което Христо Ботьов саркастично пише как къса от месата на някое африканско или азиатско племе "бифтек за английското човеколюбие".

И нашите умни момчета и момичета доброволно и без угризения влизат в устата на Ада, за да пълнят джобовете на западняците, като в 80 % от случаите остават 2, че и 3 поколения на второ и трето социално равнище. Браво на майките им, които ги целуват със сълзи на очите на "Терминал 2", със сълзи спотаени в ъглите на очите на мъжете, но с капеща кръв от душите им.

Предателството е на всички поколения, на всички, които търкаха скамейките на Народното събрание от 1990 г насам, на всички, които стояха самодоволно в министерските кресла – но и на всеки българин. "Най-висшата добродетел на света е любовта към Отечеството!" – казва Ботьов и ние допълваме: "Най-големият грях е предателството към Отечеството!"

Оправданията на предателите, отпътували от бащината стряха са неопростими. "В Българско няма пари, няма перспектива, няма живот." Е, да не би Васил Левски да е отишъл в Америка, като е виждал и осъзнавал какво жестоко азиатско робство е мъчело целия ни народ? Да не би Ботьов да не е можел да остане до топлите бедра на Венета, а овладява "Радецки", за да оповести на "християнска" Европа за турските зверства и да рискува младия си живот? Тези същите, Англия, Франция, Америка ни наложиха Ньойския договор, бомбардираха София и Българско, убиха 4000 невинни цивилни и слушаха с радост посланието на Чърчил: "Превърнете София в картофена нива."

Това е истинският, най-моралният живот – да бъдеш сред своите в общото НИ страдание, борба, ежедневие, бедност, радости, в общото НИ БИТИЕ. Да ги напуснеш в седеммилионната им беда, поравно причинена от Запада и от свои, това е позорно бягство, това са трийсетте сребърника на Юда, които ще ти подхвърлят Синедрионите от Лондон, Париж, Берлин, Рим, Мадрид... А бесилката е приготвена за вси българи, чака ни в най-близките не повече от 30 години.

И тъй като за повечето предатели няма път назад, нека да ги постигне проклятието на Апостола Български към един тогавашен чорбаджия, правел достлук с турците: "...свобода или да ви пратим при черните ви души."

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: муспи     Дата: 2018-08-21 03:00:55    
Ако започне системно и масово избиване на евреи, - ние сме в положение на война и евреите вече са ни преполовили, - тяхното мрене ще бъде причина българите да остават и напусналите да се връщат. Защото убиването им е ужаса който може да ги спре и разкара, - те са свикнали безнаказано да грабят и убиват и то навсякъде. Ритник в свинската им муцуна ще ги приведе в истерия за страданията им, за правата им! А масов бой, санитарна акция за прочистване на света от тях, ще направи да ги търсиш с лупа. Ще хленчат за пособия - но никакво състрадание за глисти и въшки! Ритници, ритници и ритници в муцуните им!

2. Потребител: Админ     Дата: 2018-08-21 09:38:43    
Ние не трием постинги, но не приемаме позицията на постинг № 1.