Прегледи: 11021 - Коментари: 0
МИС "РУСИЯ" 2018 е българка от Чувашия

МИС "РУСИЯ" 2018 е българка от Чувашия МИС "РУСИЯ" 2018 е българка от Чувашия

ПРЕИНТЕРЕСНИ бяха резултатите от Конкурса "Мис Русия – 2018" в Москва.

В призовата тройка се наредиха две красавици с български корени – победителката от Чувашия /наследницата на Волжко-Камско Българско/ Юлия Полячихина и Наталия Строева от Якутия /най-близката руска република по език и етногенезис до прабългарите/. А не по-малко интересно бе, че мнозинството от участничките /както се вижда на долната снимка/ бяха не руси, а брюнетки.

Това впрочем отново разбива мита, че словяните са били руси, така пише и във византийските източници: "...словяните не са нито бели, нито черни, а възчервени...":

Юлия Полячихина - победителка от конкурса "Мис Русия-2018"

18-годишната студентка по журналистика от Чувашия спечели най-скъпата корона в света – цена $ 1 мил
Автор: ЮЛИЯ ХОЖАТЕЛЕВА

Фото: Владимир ВЕЛЕНГУРИН

Най-дългоочакваният национален конкурс за красота отгърмя в Москва.

За това – да се попадне на спектакъла "Мис Русия-2018" – неговите участнички трябваше да преодолеят нешеговит кастинг. 70 хил ! претендентки мечтаеха да попаднат във финала на най-престижното състезание по красота, но избраха само 50. Всички девойки блестяха с грация, талант и, разбира се, с безупречни външни данни.

Участничките традиционно са от 18 до 23 г. А параметрите на фигурата сега не само не се озвучават от организаторите, те някак нямат предишното значение. Въпреки че девойки с размери "плюс зрънце" не се виждаха.

От 50 твърде бързо избраха 20-те най-добри. 10 от тях няколко седмици избираше интернет-аудиторията на сайта на конкурса, другите 10 – журито. На самия финал съдии бяха певецът Дмитрий Маликов, моделиерът Игор Чапурин, "Мис Свят-2018" Ксения Суханова, композитор Владимир Матецкий и директора на Болшой театър Денис Родкин.

Естествено това шоу не се размина с основополагащия етап – дефиле по бански костюми. Стилистите на конкурса избраха през тази година страстен червен цвят на бикините, в който всяка участничка се виждаше зашеметяващо. А този етап отсея 10-те последни финалистки.

Не така зрелищен, но емоционално премина интелектуалният етап /Бел.РодБг – За редакцията на РодинаБг.ком на такъв конкурс той е излишен./. Девойките винаги се вълнуват, особено когато не им върви с въпросите.

Но, както показва практиката, не е задължително да си /остро/умна, стига да се вземеш в ръце, да кажеш някаква баналност и да се усмихваш.

Бел.РодБг: И как накрая да не сравниш нашия тазгодишен конкурс за "Мис Българско" със скандалите и самата квазипобедителка с прекрасния руски.

Превод: Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: