Прегледи: 8418 - Коментари: 1
САЩ-тв-водеща обяви, че Америка е победила "комунистическа" Япония

САЩ-тв-водеща обяви, че Америка е победила "комунистическа" Япония

Снимка: РодинаБг.ком

По целия свят руси или брюнетести сочни водещи от женски пол стават такива, благодарение не на своите знания, а на едни други качества, свързани с /полу/хоризанталното си положение.

Но невежеството, когато е съчетано с САЩ-фанатизъм, и то във водещо ПОЛИТИЧЕСКО предаване и то във водеща тв като Фокс нюз /Fox News/, е не само непростимо, но и говори за равнището и манипулиращата посока на цялата американска журналистика. Тя потъва все повече в блатото на фалшивите новини, а обвинява Русия за това. За сведение на по-младите, САЩ са удържали 1/2 от победата над Япония, защото СССР участва в решителните сухопътни сражения след молба на Америка да помага, а и Япония никога не е била комунистическа. Да добавим, че САЩ хвърлят безсмислено две атомни бомби над японските градове Хирошима и Нагасаки, като цивилните невинни жертви след бомбардировките на САЩ достигат 1 мил души.

Не е случайно, че в Българско по доноси на български еничари – агенти на Козяк – блокират е-издания, които разкриват истината за лъжите на САЩ-медиите:

Американска тв водеща обяви за победата на САЩ над "комунистическа" Япония

МОСКВА, 17 авг — РИА Новости.

Водещата на предаване на телеканала Fox News Ейнсли Ерхардт заявява, че САЩ са удължали победа над "комунистическа" Япония.

@revrrlewis
Ainsley Earhardt proudly remembers the time that the United States "defeated communist Japan," proving we are truly a Great country.

"Ние победихме комунистическа Япония и радикалните ислямисти" – казва тя, като коментира изказване на губернатора на щата Ню Йорк Андрю Куомо, който заявява, че Америка "никога не е била такава велика". Водещата също нарича САЩ "най-щедрата страна в света", като отбелязва, че благодарение на нея светът става по-добър.

"Ние сме велика страна" – заключва тя. Един от водещите /все пак в Америка все още има четящи хора, макар и както у нас, да са на изчезване/ се опитва да поправи грешката, като казва, че САЩ са победили "комунизма /Бел.РодБг – И това не е вярно, защото комунистически Китай достига САЩ и започва да го превъзхожда в икономическа ефективност./, Япония и много още неща".

В хода на Втората световна война Токио вземаше участие в бойните действия на страната на хитлеристката коалиция, обаче комунисти никога не са били на власт в Япония.

Превод: Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: муспи     Дата: 2018-08-22 00:41:42    
Чшшш, народе Мой, пак съм Аз, вашия бог яхве. Тоз който съм, и за това което прекалено се проточи - очистването на Обетованата земя. Какво правят още българи в тази земя която съм отредил за вас?! Избийте ги вече набързо, давам ви последен шанс, и при разсейване ще се обърна към китайци. Там, в Кантон и ще е изгубеното коляно, там ще е и Световния Финансов Център, от там и ще се ръководи заключителния етап на падането на бялата раса. Но, Мои прасета, ако се вразумите и изгоните българите, ще забравя за тези жълти маймунки. А това може да стане много лесно! Задължителна ваксинация против чума за всички българи - деца, пенсионери и естествено лица във възпроизводително състояние, важното е да не остане нито един на тази Моя земя. Знам какво ще попитате - а кой ще ваксинира, тези голтаци нямат и медицински работници? Ромите, прасета Мои! Ще им доставим бели престилки, и това ще са и разноските. А кой пък тях, ще питате, след като съм вежлив на отговори? Пак чума, но пускана от турски хеликоптери като оранжев лековит прах. Веднага ще креснете - а не може ли с този прах да се свърши всичко, защо са тези изгъзици? Защото прасета Мои, все сте забелязали че Аз движа всичко цивилизовано, с присъщата на нашето енергийно поле вежливост! Гоите вече по това познават че имат работа с евреи, по вежливия, тарикатски подход към тях. - Бой последен е този... И вижте какво: Алах абкар, но яхве таман!