Прегледи: 15125 - Коментари: 0
Фаворитката на Холивуд Джоли в психиатрия

Фаворитката на Холивуд Джоли в психиатрия

НЯМА как политическите фаворити да са здрави психически.

Продуцентите в калифорнийското кино-блато изискват да се лъже и за голямото, и за малкото. Самоубийства, полудявания, бурни вулгарни разводи и последното "двайсет" – триумфиращият феминизъм и обвинения срещу нормални мъже за сексуални посегателства – цялата съвкупност от мерзостта на Холивуд поврежда из основи слугите и дори водещите му служители.

След като участва в гнусен антисръбски манипулативен филм за войната в Босна и Херцеговина, Анджелина Джоли пожела да манипулира общественото мнение срещу "яркообичния" си доскоро съпруг Брад Пит с цел да отнеме децата им само в своя полза, но засега резултатът е, че тя е в болница, най-малкото за страх от голямо тегло, а по-скоро за симптоми на анорексия и пр душевни "промени":

Анджелина Джоли попадна в психиатрична болница

Актрисата екстрено е хоспитализирана.

Анджелина Джоли LEGION-MEDIA
Анджелина Джоли, по съобщения в международната преса, неотдавна е била екстрено доведена в психиатрична болница. Причината за новото й местоживеене е станало нервно разстройство, което се развива може би на почвата на мислите за излишно тегло.

За това, че 43-годишното артистка е доведена в клиника, съобщи издание The Hollywood Weekend. По информация от анонимни източници тя ще лежи две седмици. С Анджи ще работят специалисти, които се занимават с въпросите на нервно разстройство: анорексии и болимии. За последните 2 г и без това тънката холивудска звезда отслабва до 44 кг. Вероятна причина обаче е стресът от развода с Брад Пит.

Неотдавна конфликтът на Джоли с Пит се разгоря с нова сила. Анджелина обвини мъжа си за това, че той не плаща алименти за децата. Тя иска, че да заставят Брад с помощта на постановление да плати неофициалните алименти /сумата, за която са се договорили страните в резултат на извънсъдебните преговори/. Тези средства той, по нейно твърдение, по доброволен път не желае да начислява. Пит публично е заклеймен като злостен неплатец на алименти.

На следващия ден адвоката на Брад излезе от името на своя клиент като отговори на обвиненията на Джоли: той съобщи, че от момента на обявлението на бракоразводния процес, т.е от септември 2016 г, Пит е превел на сметка на Джоли $ 9 мил. Да, и това не е голословно твърдение: актьорът е готов веднага да представи доказателства. Накрая адвокатът съобщи: неговият клиент смята действията на психически обременената Джоли за не съвсем етична постъпка да повлияе на съда и да манипулира общественото мнение.

С цел да достигне победа в делото за опека над децата – женски номера, които силно са "благословени" в САЩ.

Превод: Димитър КУНЕВ – Български и Словянски

От: mt.7days.ru
Публикувано 12.08.2018 в 14,15
Потребител:


Коментар: