Прегледи: 8820 - Коментари: 3
СИДЕРОВ във Варна на 27 юли от 19,00

СИДЕРОВ във Варна на 27 юли от 19,00 СИДЕРОВ във Варна на 27 юли от 19,00

КАК са всички "десни"
Срещу Волен бесни?

Снимки: РодинаБг.ком

На 27 юли, петък, де факто Празникът на Варна, от 19,00, в Пленарната зала на Общината, председателят на Атака и на Парламентарната група на Обединени патриоти, г-н Волен Сидеров ще се срещне с варненци.

За редакцията на РодинаБг.ком това посещение и разговорите с гражданите на морската ни столица е повод да поанализираме бясното отношение на т.нар български "десни", чети: жалките слуги на Запада към националист № 1 в Българско. Да припомним на позабравилите - Сидеров бе първият и най-добър Главен редактор на вестник "Демокрация", рупора на тогавашното, през 1990 г СДС. Тогава нито за Иван Костов, нито за костовистите, дори за филипдимитровистите никой не бе чувал.

Тук е редно да зададем въпроса: Защо вместо да остане във вече управляващата СДС Волен лично напусна тази групировка? Впрочем преди да основе Атака, ямболията не е членувал в нито една партия.

Явно не властта и привилегиите, срещу които "сините" уж се бореха, не са съблазнили младият тогава журналист и общественик. За "изненада" на мнозина /но не и за някои от нашата редакция/ Сидеров се насочи към идеята и каузата на национализма, лиши се от сигурната и нелоша заплата като Главен редактор на вестника на управляващата партия. Още тогава за мислещите в Българско стана ясно, че Волен е прозрял фалшивата същност не само на СДС, но и изобщо на западната демокрация. Никак не е случайно, че когато го попитаха в едно интервю на водеща тв, националистът определи т.нар "демократичен" преход с една дума:

ИЗМАМА!

Честта и съвестта на този родолюбец не му позволи да работи за Запада, той не пожела да слугува на интересите на НАТО и ЕС, сиреч на западните банки и корпорации. Тогава Волен започна активно да пише в силния тогава вестник "Монитор" десетки или стотици статии за грешната посока на нашите управници. Първата му блестяща книга бе "Бумерангът на злото", за заговора на ционизма, еврейския фашизъм и респективно за хищническата същност на подопечните им банки и корпорации.

Последваха още 4 книги, а единичните изяви на националиста в БТВ и БНТ окончателно показаха какъв ще е пътят на Сидеров. Истинската мощ на неговите политически качества се прояви в тв СКАТ, където той водеше ежедневното 10-минутно предаване "Атака". Който бе "изненадан" на 25 май 2005 г, че Атака взе 8,21 % и спечели 21 народни представители в Парламента на Българско, явно не беше отчел истините, които Волен изказваше в ефира.

Да не забравяме, че през 2006 г Сидеров стигна до II тур на президентските избори срещу сега полузабравения Георги Първанов, а за националиста гласуваха над 650 хил българи. Уплашените посланици от САЩ, Англия, Франция, Германия видяха в националиста най-опасния противник на техните икономически интереси и техния хищнически грабеж над българските природни богатства и способна младеж. Още тогава българският националист оповести Православието като духовен център на Българско.

Последваха провокации и тв манипулации от тв шутове в БТВ, Нова, БНТ и пр антибългарски медии. Да не коментирам и тогавашните манипулации на Сергей Станишев, Бойко Борисов, Иван Костов и пр, защото прозападните изброени политици се договаряха в американското посолство за властта. Сидеров прозря и не е променил своите възгледи от 2000 г до днес, че Българско трябва да избере Русия и ЕС. Най-малкото, защото Западът ни граби, тогава излезе книгата Планът "Сидеров" срещу плана "Ран-Ът" с ясно показани действия за изгонване на грабителските западни монополи от Родината.

А десните са бесни срещу Волен, защото той лично ги познава, знае предателската им същност, себелюбието и суетата им, липсата на качества и най-вече на български морал, на родолюбие – без което никой няма право да ръководи свещеното ни Отечество.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: муспи     Дата: 2018-07-27 01:30:24    
ГЕРБ вече реши, ще проведе референдум!, Такова важно решение не е вземано от Априлския Пленум. Българския народ ще си каже волята за съдбата на малцинството, кой знае защо наричано българско? Предварителните сондажи сочат, че 91% от българския народ е за депортирането им в Анадола. Султан Ердоган обаче каза, че веднага ще ги депортира в Сирия, от където са и дошли тези азиати в Европа. Сирийската Народно Освободителна армия пък каза, че изпитва остър недостиг на бойци фронтоваци - в тила всичко е попълнено, - и навярно ще размени тази гойска паплач в Ирак за бензин, Иракското правителство каза, че е съгласно на такава сделка, ако дойдат с жриците от Околовръстното, Изсраел обаче, отдавна се точи по тези холивудски спортистки. Знае се, Азербайджанотюрките са отлети свине, и по закона за привличане на противоположностите, се тупорчат от гледката на тези мургави змии. Натаняху каза, че е цял в достойнство, само при подемането на тази изящна тема. Бойко Борисоф е дълбоко обиден, че цялата дандания, от референдума до еврейското клатене на достойнствата е без него? Тогава Натаняху обяви, - че ако този фъкан Премиер достави всичките роми от поверената му територия - по данни на МОСАД са два милиона, ще бъде назначен за още четири мандата! - Ашколсум на юдейския цар, - и султана разбра че Натаняху е по султан от него. Но все пак, ако така стане, това ще е отстъпка от поетите задължения за прочистване на България от българите? В бизнеса би трябвало да има известен морал, а в политиката съвсем. Пак всичко ще допре до интелекта на Бойко Борисоф. И накрая, натрапчивия въпрос - защо с такава лекота, сякаш за майтап, се обсъжда ликвидацията на България? Едва ли има в ада нещо по ясно от това, - защото евреите пет хиляди години я ликвидират, а тя все си стои!

2. Потребител: rilcho     Дата: 2018-08-01 11:51:22    
http://www.pseudology.org/trotsky/index.htm

Лев Троцкий. Собрание сочинений http://magister.msk.ru/library/trotsky/trotsky.htm
Pад Вам !!!
КТО ваш …..e-mail : Этот адрес электронной почты?- rilcho@abv.bg
https://www.facebook.com/rilcho.simeonov
https://vk.com/id414724541+
https://vk.com/id448851715
http://www.plovdivskamitropolia.bg/audio.html
Лев Троцкий. Собрание сочинений www.pseudology.org
http://www.historyofmacedonia.org/
http://starove.ru/izbran/stoglav/
Лев Троцкий. Собрание сочинений www.pseudology.org

3. Потребител: rilcho     Дата: 2018-08-01 11:51:42    
http://www.pseudology.org/trotsky/index.htm

Лев Троцкий. Собрание сочинений http://magister.msk.ru/library/trotsky/trotsky.htm
Pад Вам !!!
КТО ваш …..e-mail : Этот адрес электронной почты?- rilcho@abv.bg
https://www.facebook.com/rilcho.simeonov
https://vk.com/id414724541+
https://vk.com/id448851715
http://www.plovdivskamitropolia.bg/audio.html
Лев Троцкий. Собрание сочинений www.pseudology.org
http://www.historyofmacedonia.org/
http://starove.ru/izbran/stoglav/
Лев Троцкий. Собрание сочинений www.pseudology.org