Прегледи: 9833 - Коментари: 0
ПОРЕДНОТО престъпно деяние на Европейския съюз

ПОРЕДНОТО престъпно деяние на Европейския съюз

ПРИКАЗКИТЕ за свобода и демокрация на Запад са залъгалки за лековерни дечица и нашите доморасли европривърженици.

Двойният стандарт на западните банки и корпорации е очеблъскащ. Пияният вечно Юнкер бе заловен в машинации и лобистки неправомерни действия, но си остана шеф на Европата.

А в нищо недоказани "нарушения" на партията "Национално обединение" /Бел.РодБг – Бившият Фронт насионал./ на Марин льо Пен току що е лишена от дотации, докато уж антикомунистическият Европейски съюз щедро дава дотации на комунистическата група,оглавена от Die Linke – "Левицата" – бившите комунисти от ГДР. Явно истинските противници на неолибералното робство са националистите.

Но това още по-силно увеличава влиянието на Националното обединение, а срива доверието в партията на любещия учителката си Еманюел Макрон:

МЕДИИ: Европарламентът /чети: Еврограбителят и Евролъжецът на Българско/ спря дотациите за партията на Марин льо Пен

Европейският парламент взе решение за замразяване на дотациите, които трябваше да са дадени на членовете на френската партия "Национално обединение" на Марин льо Пен. За това пише вестник Journal du dimanche /Неделният вестник/.

Отбелязва се, че става дума за дотациите, които бяха предназначени за евродепутатите /Бел.РодБг – Най-много френски депутати в Европарламента са точно националистите на льо Пен./ с цел тяхното финансиране и дейност и заплащания на сътрудниците им. Дотациите са били замразени във връзка в подозрения в "незаконно" присвоявене на парични средства. По-рано "съдебните" /чети: слуги на неолибералите/ взеха решение за удържане на 2 мил Евро държавни дотации за "Национално обединение" и други френски опозиционни партии.

Марин льо Пен нарече това решение незаконно и заяви, че подава протест.

Превод: Димитър КУНЕВ – Български и Словянски

Публикувано 22.07.2018 в 16,28
От: РИА Новости
Потребител:


Коментар: