Прегледи: 11591 - Коментари: 3
ДЕЛА СА НУЖНИ, А НЕ ДУМИ

ДЕЛА СА НУЖНИ, А НЕ ДУМИ ДЕЛА СА НУЖНИ, А НЕ ДУМИ

ВЕНЕЦ ЗА РОЖДЕНИЕТО НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ ПОДНЕСЕ ПП "АТАКА" – ВАРНА

Представителите на варненската структура на политическа партия „АТАКА“ отново се включиха в националните чествания по случай рождението на Апостола на българската свобода – Васил Иванов Кунчев – Левски.

Това се случи в средата на работната седмица от 09,00, когато бе традиционното общоградско поклонение пред паметника на Дякона в морската градина. На 181-та годишнина от рождението на идеолога на българската национална революция патриотите в морската столица продължават да носят в сърцата си дълбоко признание към саможертвата на този Велик Българин. Ако днес ние градим образа на съвременната българска национална кауза, то чутовната фигура на Апостола представлява основата й, единствено по която сме длъжни да се водим в днешния ден – категорични в това становище са активистите на АТАКА.

Варненските патриоти все така неотклонно следват завещания ни от Левски принцип, в който се казва, че повече дела са нужни от колкото думи. Апостолът – според възгледите на варненските атакисти е не просто символ на безграничния идеализъм и саможертва, но и наш Велик учител, пътеводна звезда, която ни е показала със своята непреходност през вековете, че единствения начин да оцелеем като нация е силно да повярваме в своите собствени възможности и така, чрез вяра и знание всеки божи ден да бъдем силни в битката за съхраняването на Майка България. За да го има нашето мило отечество, за да ни има като народ и след още век отново да се сещаме за величавия подвиг на Апостола ние не трябва да спираме и за миг отстояването на идеала, който той ни завеща – Свобода и равенство на всички, но пред българския закон в името на добруването на тази страна.

Само така бихме били способни да заемем своето достойно място в изграждащата се вече нова Европа на Отечествата, за която е ратувал и самият Дякон.

Александър Атанасов - Варна
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: муспи     Дата: 2018-07-26 22:59:40    
Първото и неотложно дело е - избиването на евреите!

2. Потребител: муспи     Дата: 2018-11-13 23:35:03    
- Ама още ли не е започнало избиването им?! Тогава, приемаме, нашето избиване.

3. Потребител: муспи     Дата: 2019-08-02 18:35:37    
Когато се отлага прекалено дълго избиването на евреите, Природата прибягва до такова зрелище: Ние ги мразим, замахваме с ромски брадвички, а те мрат без да ги докосваме.