Прегледи: 9598 - Коментари: 0
Сидеров в Бургас: Ще настоявам руските туристи да получават визи у нас

Сидеров в Бургас: Ще настоявам руските туристи да получават визи у нас Сидеров в Бургас: Ще настоявам руските туристи да получават визи у нас

Ще проверя на място как приемат хората промените в туризма

Започвам проверка по Черноморието дали хората и бизнесът одобряват промените в туризма.

Това заяви тази вечер пред препълнената с над 100 човека зала в Бургас лидерът на АТАКА Волен Сидеров. Председателят на ПГ на Обединени патриоти беше категоричен, че туризмът в България е сред основните пера, които попълват държавния бюджет и ще лобира за неговото развитие. Пред бургазлии Сидеров предложи и решение как да бъдат доведени повече туристи по Черноморието ни.

"Руските туристи да получават визи тук, в България. А не да хабят нерви, пари и усилия, да пътуват до българско консулство, за да получат визи. От руските туристи България само печели" - категоричен бе той.

Сидеров акцентира, че Министерството на икономиката, чийто министър е от квотата на АТАКА, започна инициатива за разкриване на инфоцентрове, които да съдействат на малкия и среден бизнес да получи по-лесно европейско финансиране.

"Трябва да се намерят още фирми, които да работят в Бургас. Всички институции трябва да бъдат активни за индустриалната зона в града" - подчерта патриотът.

Той поясни, че България може не само да изнася суровини, а и да има производство, както при социализма. Тогава са били развити редица отрасли като машиностроене, металургия и други. "Бургаска област може да цъфти и процъфтява. Този регион трябва да живне още икономически" - смята Сидеров.

Председателят на АТАКА беше категоричен, че моментът е кризисен за Обединени патриоти. "Направихме коалицията и влязохме в управлението за по-доброто на българите. За първи път изместихме ДПС. Ако се разбием сега, това ще свали доверието на хората към нас. Пледирам всеки един от нас да сниши егото" - призова Сидеров. Пред бургазлии той подчерта, че благодарение на предложението на АТАКА за изграждане на ограда по границата с Турция и действията, които последваха след това, беше спрян мигрантският поток.

"Знаете какви тълпи влизаха у нас, сега такова нещо няма" - заключи лидерът на АТАКА Волен Сидеров.

От: Пресцентъра на Атака
Потребител:


Коментар: