Прегледи: 9380 - Коментари: 0
КЛОШАРСКА къща изгоря в самия център на Варна

КЛОШАРСКА къща изгоря в самия център на Варна КЛОШАРСКА къща изгоря в самия център на Варна

ПЛАМЪЦИ обхванаха запустяла къща в центъра на европейска Варна, която бе населявана дълго време от клошари, цигани, котки, мишки и мухи.

Заради клоаката, придружена на 10 м от десетина казана за боклук, т.е контейнери за смет, всички съседи бяха вдигнали ръце и възмутени сигнализираха полиция, община, кметство и пр. Веднъж полицията изведе неколцина цигани и клошари, а по сведения на съседи, извежданията се били нееднократно.

Мястото стана известно с това, че преди 2 г там бе открита и заснета зелено боядисана котка, вече национално и световно известна. Хранещите десетки котки от край къщата не се съобразяваха с възмущенията на съседите. Разположеният в близо ресторант "Рандеву" има посетители освен граждани, дузини мухи.

Уплашени от огъня съседи, чиито стени са опрени до горящата къща, бързо преместваха мебелите си от нагорещените стени. Пушеците изведоха всички съседи, които коментираха абсурдите на къщата. На репортера на РодинаБг.ком стана известно, че двама клошари са живеели до къщата и в нея, но единият е избягал заради сексуални претенции от ближния си. Пожарникарите, които дойдоха за по-малко от 10 мин не откриха никакви жертви в къщата.

Дай Боже, наследниците да се разберат, защото общината не може да се "справи" с разправиите им, а и такива неразбории "стари къщи – наследници" създават не само грозни, но и опасни за здравето и живота къщи.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: