Прегледи: 10230 - Коментари: 1
ЗА ДОНОСНИЦИТЕ във фейса – с отвращение

ЗА ДОНОСНИЦИТЕ във фейса – с отвращение ЗА ДОНОСНИЦИТЕ във фейса – с отвращение

Като се замисли човек, празни са приказките, че в демокрацията има свобода на словото, това е чиста измама.

Особено невярно, че в медиите има свобода на изказа и място за различни мнения, е положението в някои фейсгрупи. Не говоря за тези, които си имат съответен собственик, куратор, диригент, както и да го кажете, става въпрос за човека, който не допуска други позиции в "своята си" група.

Но има и "отворени" групи, в които всеки – според оповестените правила от управителите или управителя на групата – може да изказва своя позиция. Да речеш – пълна свобода, както ни хортуваха, чети: лъжеха, че било при демокрацията.

Но ето, пиша, че Българско след идването на демокрацията от 9 мил стана на 7 – някой доносник /то от социализма само лошото остана при демокрацията – или просто тя не търпи нищо добро?/ те докладва и се оказва, че "нарушаваш стандартите на общността". Аз питам и ще докладвам всеки, който не признава фактите, откъде накъде един ФАКТ нарушава "стандарти"? Таково нещо и през Средновековието не е имало, да се отричат факти и те да се обявяват за ерес.

Или моето твърдение, че 5 века Западът е избивал, грабел, лъгал и развращавал света. Нека да припомним "историята" на континента Америка – испанци, португалци, холандци, французи, англичани, по-късно и янките – избиват над 90 % от коренното население. + че докарват черни роби от Африка, а, имало е и ирландци роби. Дори само събитията около индианската принцеса Покахонтас съвсем ясно доказват моята позиция – убийство, грабеж, лъжа и разврат, точното понятие е жесток цинизъм.

Или пускам материал от руска медия, която се позовава на статия или репортаж от "водеща" западна, макар че в нито една западна медия не съм прочел нещо ЦЯЛОСТНО вярно за български факти. Някой пише, че такъв материал в западна медия нямало. Пък то – цял репортаж в CNBC, достоверно цитиран.

Друг пише, че в Русия нямало свободен изказ на позиция. Ами то дори в централния им Канал 1 свободно храчат нагли русофоби по Путин, руската история и действителност журналисти и видни личности от САЩ, Полша, Германия, Чехия, Украйна, само от Българско няма. Пуснете си предаването "Время покажет" /"Времето ще покаже"/ и веднага се усетете, че в нито една "нацТВ" – БНТ, Нова, БТВ – няма никой, който да осъжда нашето членство в НАТО, ЕС, грабежа на българското национално богатство от чужди банки и корпорации.

Има и още нещо – дотам медийната /про/западна русофобия е промила мозъците на някои неодоносници, че снимката на московското Сити /виждате я/, те обявяват за рисунка. Не осъзнават окаяните, че мозъкът им е ПРЕрисуван изкривено, гротескно от грабителите-лъжци западняци.

Вече си правя списък с имена на постващи във фейса лица, които пускат вулгарни, цинични, обидни квалификации или клевети, които лично мене или други с антизападни позиции обиждат – абсолютно наказуеми действия според НК. И тъй като виждам двойния стандарт, а и един ЦЕНЗОР дори си призна, че е слугинстващ на западните разузнавателни централи, заявявам, че ще предам сведенията си на идващия НЕМИНУЕМО НОВ Народен съд.

Значи ние, с различно мнение от прозападното, ще бъдем докладвани в ЦРУ, в американското посолство /В него дори посланикът Йоан Рубин заяви, че ще "насочи" медиите срещу руското влияние в Българско./, а лъжците ще остават ненаказани. Няма да стане така.

Защото наистина има свободни медии и те не са в Западна Европа или САЩ, а в братска словянска Русия, ние ги гледаме, четем и знаем истинските факти, явления, промени и осъзнаваме, че бъдещето на света е на Изток.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: муспи     Дата: 2019-03-16 00:05:05    
"Лъжат защото им е приятно да лъжат!" - Не казвам кой го е казал, защото четат и евреи, а предпочитам да ги държа в неинформирани за да продължават страданията им вечно. Също така и един от тази свита, любим ученик на Горния, като гледа в бъдещето, казва - "и море повече вяма да има". Също не го казвам, за да държа не човеците (не не дочовеци, а не човеци) в тъмнината. Омразата към не човеците се проявява по Небесен начин - отминават ги човеците, без да включват емоции. Когато Серафим Сарофски при смъртта си се възвася нагоре, глутница бесове (евреи и това са всичко) подемат лукаво - "Ти ни отминаваш?! казва - Аз не знам какво е добро и какво зло". Не казва-вече не го знам, а съм от тези дето не го знаят. То е като "...не който иска, а на когото е дадено!" И така, това си е откровен расизъм, защото само бялата раса е от Бога, всичко останало е море. Доказателства?! Достойни за Океана от Мароко до Мексико и от азербайджано-турция до южна Африка го обяснява, че Ню Ейдж ще е без море, в смисъл - няма да има вече корабоплаване, нито круизни лайнери до Бахама, няма да има морски продукти. Но не човека е оптимист по програма, смята че ще се уреди и в тези условия. Настина не всичко може да бъде приятно, морския път за Европа ще изчезне и ще остане само нехуманната первезия през България! Ужас, за който най големите умове на Ориента нямат думи! Затова - закон при паразитите, - милиардите напират - "морето" са белите.