Прегледи: 8573 - Коментари: 0
ЗАПАДЪТ маркира териториите си не с урина, а с кръв

ЗАПАДЪТ маркира териториите си не с урина, а с кръв

НИКОГА не съм възприемал западните колониални /чети: кръвопийски/ държави за "знаме на цивилизацията".

Тъкмо обратното – когато гледам по "Национал Географик" или "Анимал Планет" как лъвове, леопарди и пр маркират територията си, като уринират, си спомням как Англия, ФАЩ, Франция, Холандия, Германия, Италия са завладявали "нецивилизованите азиатски, американски, африкански" държави – с океани от кръв, предпочитам аз и Българско да сме в "лъвски" територии. Да припомня на нашите млади българи, които гледат фалшивите истории на Холивуд, че единствената страна, която употребява ядрено оръжие и избива над 700 хил невинни цивилни е ФАЩ.

А колонизацията на Латинска Америка е низ от геноцид срещу индианците – от Канада до най-южните части на Чили и Аржентина. Всъщност католицизмът е религията, която избива най-голям % от общото население на Земята. А пък апахи, мохикани, сиукси, команчи и пр са също унищожени съвместно от англичани и американци – прекрасните "цивилизовани" /н/англосакси.

Най-жалки са днешните санкции на Запада срещу Русия заради Крим. Ами аз не признавам за част от ФАЩ Калифорния, Тексас и Флорида. Пък самото име на щата Ню Мексико припомня, че псевдоцивилизованите янки с провоцирана жестока война откъсват от Мексико съвсем нещатски щати.

А тези дни националистът Волен Сидеров отправи по тв въпрос към своя съпатриот Валери Симеонов: Да се проверят договорите за добив на злато, т.е как е възможно концесиите на северноамерикански, австралийски фирми дават само 2 /два/ % за Българско. Перверзно-крадливият и жестокоубийственият Запад ежегодно крадат от джобовете на българите от 12 до 14 млрд Евро, като дори т.нар "европроекти" под 1,5 млрд за година поне 50 % обратно се връщат в Европейския съюз, т.е в техни корпорации и банки.

А да отбележим, че много повече като печалба западните корпорации крадат от концесиите за българска мед, от чийто метал Българско притежава между 1,5 до 2 % от световните запаси. Само в Девня печалбите на белгийци, италианци и германци надхвърлят 250 мил лв за година, при 30 г концесия – това са над 4 млрд Евро. Подарени от продажните костовци, станишевци, лукановци, филипдимитровци.

Слава Богу, че има Русия и Китай, че светът контрамаркира кръвопролитите маркирани от Запада територии със свобода и икономически просперитет и прогрес.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: