Прегледи: 9689 - Коментари: 0
ПРОСТИТУЦИЯ, содомия, невежество убиват Прибалтика

ПРОСТИТУЦИЯ, содомия, невежество убиват Прибалтика

ПРОСТИТУЦИЯТА, содомията, невежеството - трите извратени болести, които убиват трите прибалтийски страни

КОГАТО падна желязната завеса и сринаха Берлинската стена, малцина предполагаха, че Западът е бляскав, но болен.

Содомията, извратените "принципи" и безмилостният егоизъм се сринаха върху нормалните граждани от Източна Европа. И ако в Българско /с някакво изключение на Плевнелиев и Филип Димитров/ имаме нормални мъже и жени на върха, то примерът на люксембургския гей-премиер зарази най-силно Прибалтика. То и затова Латвия е първа в Европа по изчезване на населението, а след Българско трета и четвърта са Литва и Естония.

Там просто на най-върха са хора твърде далече от християнските ценности, за които претендира, че следва Европа, но явно това се харесва на господарите европейски от ФАЩ:

Репутационните петна в биографиите на ръководствата на прибалтийските републики хвърлят сянка на цялото население на Прибалтика.

Проституцията, содомията и историческото невежество – недъзи, с които са болни днес първите "лица" /чети: обратни плоскости/ на Естония, Латвия и Литва. И сега без угризения на съвестта заразяват с тези вируси другите жители.

1.Най-древната професия – не е пречка за Президентство
Както показва опитът на Литва, да станеш президент в Прибалтика може даже представител на най-древната професия. Доволно известен е фактът /Бел.РодБг – Потвърден не само от Министерството на вътрешните работи на Русия, но и от десетки обикновени хора, вероятни клиенти./, че по време на студентстването Даля Грибаускайте е имала контакти с чуждестранни и местни мъже в хотел "Прибалтийская", с което е "привлякла" вниманието на правоохранителните органи, като съвсем не по политически причини.

И въпреки че литовските медии често заявяват, че историята за "интер-девойка" е легенда, под която днешният президент е изпълнявала задачи на КГБ, фактът си остава факт. Останалото, както се казва, са детайли, които се доказват или опровергават твърде проблематично. Навярно в секретните съветски архиви могат да се намерят немалко интересни неща за г-жа Грибаускайте, затова да се ровиш в миналото в този случай може да излезе за нея по-скъпо.

Независимо от това, че Даля отдавна е отдалечена от тези "дела", не може да се каже, че главата на държавата пропагандира в обществото института на традиционното семейство. Литовският лидер няма деца и ни веднъж не се е омъжвала, като показва пример на подрастващото поколение, че да стигнеш до политическия Олимп на Прибалтика е възможно с доста съмнителна репутация.

Както отбелязват експерти, Грибаускайте отделя недостатъчно внимание на проблема за спада на раждаемостта, което потвърждава демографската пропаст, където Литва се намира вече не първа година. Що се отнася до проституцията, то Латвия и Литва отдавна оспорват статуса на "европейския Тайланд" и видимо властите не планират да се откажат /Бел.РодБг – А и заради западния икономически и демографски грабеж нямат силите./ да се отказват от този имидж.

2.Мъжеловство, Инфантилизъм, "Неестественост"

Примерът на министрите на външните работи на Латвия и Литва – Едгар Ринкевич и Линас Линкавичюс доказва, че съкращението МВънР може да се разшифрова и по друг начин.
Напомняме, че латвийският министър през 2014 г се призна в любов към силния пол, като стана първият на постсъветското пространство официален политик-хомосексуалист. Неговият литовски колега Линкявичюс се оказа по-сдържан и изразява топли чувства към гейовете по своему. Например именно Линас стои в изворите на провеждането на ЛГБТ-шествия в страните на Прибалтика.

След като неговият колега Ринкевич "откри скелет от синия дрешник", главата на литовското МВънР не без завист написа: "Едгар, приятелю мой, аз се възхищавам на твоята смелост и искреност!"

Представителите на прибалтийските политически кръгове отбелязват, че "главите на двата МВънР много време са заедно, те имат много ОБЩИ интереси". "Какви интереси?" – източниците не уточняват. Интересно е, че появяването на открити представители на ЛГБТ-СЪ-обществата във властовите структури на Прибалтика активно се поддържат от либералната /чети: извратената/ преса като "победа на толерантността".

3.Историческото невежество /+ фашизофилия/ на експрезидента на Естония

Страдащият от русофобски синдром експрезидент на Естония Илвес Хендрик редовно си позволява изказвания, от които става недобре даже на представителите на антируските сили в Европа.

Като президент на Естония г-н Хендрик неведнъж акцентира внимание на това, че неговият баща е служил в едно от подразделенията на СС. Забележително е, че бабаитството на чиновника на нацистките родители намират подкрепа в някои прибалтийски политици и даже в отделни категории граждани.

Като припомняме народната мъдрост за това, че "рибата се вмирисва от главата", остава само да добавим, че започнатият от "ГЛАВАТА" процес на морално, икономическо и демографско унищожение на прибалтийското общество постепенно дава своите "резултати", тези държави просто са на верния път да изчезнат.

Но пък реквиемен факт е, че има отсъствие на желание у населението да се откаже от "болната глава" и да я смени със здрава.

Превод: Димитър КУНЕВ - Български и Словянски

Владимир Сергеев
Публикувал Сергей Манаков , 08.07.2018 в 07,02
От: Мечешки ъгъл.ру
Потребител:


Коментар: