Прегледи: 8757 - Коментари: 0
4 стъпки икономически, с които Русия разрушава САЩ

4 стъпки икономически, с които Русия разрушава САЩ

4 СТЪПКИ, с помощта на които Русия разрушава САЩ и не рухва сама

Снимка: РодинаБг.ком

ВСЕКИ руски патриот /Бел.РодБг – И всеки мислещ българин./ мечтае през целия си живот за едно, за краха на крадливия САЩ.

Заради тази цел съзнателният гражданин е готов да тръгне на всякакви жертви. Но как да се разруши САЩ никой и не може да каже конкретно.

В реалността нищо сложно в дадения процес няма, ще са нужни само успехи на дипломацията и ред икономически санкции. Като цяло е нужно за краха на Америка следното:

1.Създаване на антиамериканска коалиция от формат Русия, Китай, Европейски съюз. У всеки от приведените страни има претенции към САЩ. При това, ако по-рано ЕС беше съюзник на Щатите, то днес Тръмп се бърка в техните работи, а то и съвсем утвърждава, че ЕС трябва да се развали. Като се отчита агресивната политика на Щатите, антиамериканската коалиция е възможна.
2.Създаване на Зона за свободна икономическа търговия между РФ, Китай и ЕС. На руските олигарси ще им се наложат определени жертви и да се забравят бандитските методи на 90-те. Само прозрачната пазарна конкуренция може да стане опора на такъв съюз. Също може да се опрости въвеждането на предприемаческа дейност и безвизов режим.

3.Забрана за сътрудничество с американските компании. Това ще бъде първата твърда мярка, която ще разклати икономиката на САЩ. Забрана на всякакви пепси, кока кола, макдоналдси и пр. С други думи търговските организации ще трябва да направят избор на принципа „Вие с нас ли или против нас“.

4.Забрана на американския долар. Вече е втората мярка, която ще доубие икономиката на САЩ. Американският долар става извън закона в най-развитата икономическа зона на света. След тази стъпка много страни ще започнат да се отказват от долара само за да попаднат на пазара на РФ, Китай и ЕС.

В резултат САЩ ще се окажат в изолация, а тяхната валута ще се сравнява с тоалетна хартия. Акциите на американските компание ще паднат на самото дъно, в страната ще настъпи фалит и вътрешни смущения.

Като свръхдържава в текущия формат Америка повече никога няма да я бъде.

Превод: Димитър КУНЕВ – Български и Словянски

Публикувал Александр Дикий, 05.07.2018 в 10,49
От: glavnajadoroga.ru
Потребител:


Коментар: