Прегледи: 6504 - Коментари: 0
БЕЛГИЕЦ: Холивуд и западните медии 100 % лъжат за Русия

БЕЛГИЕЦ: Холивуд и западните медии 100 % лъжат за Русия

БЕЛГИЕЦЪТ Артур, запалянко на Световното по футбол в Русия, казва, че благодарение на ционистките филми на Холивуд и белгийските медии, преди да отиде в Русия е смятал страната за сива, бедна и грозна страна.

Пък то:

БЕЛГИЕЦ: "Това ли е тази "изостаналата" Русия?"

Жител на Брюксел пристига в нашата страна /Бел.РодБг – Става въпрос за Русия./ на Световното първенство 2018 г.

Белгиецът разказва, че много се е вълнувал за качеството на Мундиала и за равнището на своя живот в Русия, докато протича шампионатът. Той признава, че не без помощта на Холивуд и медиите, които по неговите собствени думи имат определящо влияние на мислите и възприятията на европейците, си е представял Русия много изостанала, да не се казва "заспала" страна, с много социално-битови проблеми, безпределно равнище на престъпност и нисък стандарт на живот. Той даже дълго време се е изумявал, че Световното са доверили да се проведе от такава страна.

Артур, а така наричат този гост от Белгия, се опасявал от русите, като е бил уверен, че нашите съграждани са твърде неприветливи с хората, особено с чужденците и въобще имат към пристигащите от други страни твърде предвзето отношение. Обаче, по неговите думи, като идва не без безпокойство в Русия, той осъзнава, че всички знания, които има за нашата страна, са абсолютно грешни. Всички градове, в които му се налагало да отиде по време на провеждащото се футболно събитие, се оказват много красиви, приветливи и съвременни.

Русия, по неговото мнение, на практик не просто се оказва някак си изостанала, а по много параметри даже превъзхожда много европейски държави. Като пример белгиецът привежда чистотата на улиците даже на големите градове, които не често се виждат в Белгия, Wi-Fi в метрото и прекрасното качество на мобилните връзки.

"Това ли е тази изостаналата Русия? Където е сивота, където е бедност, където е това, което показват по тв и за което пишат нашите вестници? Отваряш вестника и четеш, че русите живеят в безизходица и изобщо "страдат от бедност"? Пристигаш тук и виждаш цветущи градове, щастливи хора, пълно с коли, навярно повече отколкото у нас. Погледнете на улиците! Няма ни една хартийка, докато Брюксел е потънал в боклук. Властите приказват, че е невъзможно да следиш за целия град. Но защо русите успяват?"

Артур си признава, че и мнението му за "злите" руси се оказва още по-лъжливо. Като се разхожда из Русия, той се среща с много добри хора.

И въобще като цяло всички се отнасят към него много добре и дружелюбно.

Публикувано 04.07.2018 в 13,00
От: origin-life.ru
Потребител:


Коментар: