Прегледи: 8051 - Коментари: 0
ЕТО ви и агресор: Украинците масово емигрират в Русия

ЕТО ви и агресор: Украинците масово емигрират в Русия

МНОЗИНСТВОТО украинци /свръхпатрииоти на думи/ предпочитат масово да отпътуват от своята страна в Русия и не само.

Съгласно официалните данни, от гражданство на "независимата" /Бел.РодБг – Колкото е независимо Българско от наречените от БАТЕ Борисов "началници" в Брюксел и Вашингтон./ само за 2018 г са се отказали над 19 000 жители. Струва си да се отбележи, че мин.г това число е било около 85 000 души.

Известно е, че сегашната киевска власт води отрицателна политика относително своите граждани. Съвременният живот в Украйна предпоставя да се желае по-добро: груби нарушения на закона, корупция, тотална безработица. Освен това продължаващата война на юго-изтока на страната също не устройва местните жители.

Источник фото: - Global Look Press - Oleg Pereverzev / ZUMAPRESS.com

Обаче Русия във всеки случай си оставя не основно направление. Неотдавнашното откриване на безвизовия режим позволи на украинците масово да мигрират в страните на Европа. Логично е да се предположи, че изборът пада на граничещата с Украйна Полша, където са успели да пристигнат нас 10 мил души. Хората пристигат във Варшава, а след това веднага отпътуват за дълбините нта Евросъюза, а именно в най-развитите страни в търсене на по-добър живот.

Напомним, что с момента вступления в ЕС, украинцы стали самыми серьезными нарушителями миграционных законов.

Да напомним, че от момента на тръгването към ЕС, украинците са станали най-сериозните нарушители на миграционните закони.

Превод: Димитър КУНЕВ – Български и Словянски

От: mirtesen.slovodel.com
Публикувано 04.07.2018 в 11,25
Потребител:


Коментар: