Прегледи: 9728 - Коментари: 0
"СТЕЛТ" си намери майстора: Русия пусна секретен "ЛОВЕЦ"

"СТЕЛТ" си намери майстора: Русия пусна секретен "ЛОВЕЦ"

САЩ—"Стелтовете" се наиграха: Русия пуска секретен "ЛОВЕЦ"

ЕТО ВЕЧЕ няколко години Русия е смятана за най-могъщата военна държава в света.

Това потвърждават и Китай, и даже Съединените щати. Така е то, и занапред за да заемат лидиращото място, руските военни конструктори всяка година създават нещо по-рано никога невиждано. Ето сега в ОКБ /Конструкторското бюро на отбраната/ "Сухой" разказаха за готвещия се полет на безпилотник, наречен "Ловец", който при това пък е най-тежкият в света.

Производителите съобщават, че бойната машина вече сега минава наземни изпитания. Тъй като това е военна едница, по разбираеми съображения, засега за нейните характеристики не се съобщава. Обаче вече е известно, че масата на дрона е от рекордните 20 т, а по тегло той надминава легендарния американски RQ-4 Global Hawk.

Военните съобщават, че БПЛА ще използва различно въоръжение: от свободно падащи бомби до високоточно оръжие, а на въоръжение ще бъде в частите до 2 г. Това означава, че в случай на военни действия, американците никак не могат да разчитат на своите стелтове F-22 и F-35. Както се казва "стелтовете" се налетяха.


Може вече да се каже, че с влизането в армията на РФ на тези ноу-хау успехите на нашата страна /Бел.РодБг – на Русия/ в борбата с тероризма многократно нарастват. Що се касае до противостоянието с ФАЩ, то на тях, както вече стана традиция, им предстои само да завиждат.

Нали те все още не могат да се сдобият с такъв пробив.

От: vobjektive.ru
Публиковано 30.06.2018 в 15,42

Превод: Димитър КУНЕВ - Български и Словянски
Потребител:


Коментар: