Прегледи: 6279 - Коментари: 0
Сидеров откри инфоцентър в помощ на бизнеса в Ямбол

Сидеров откри инфоцентър в помощ на бизнеса в Ямбол Сидеров откри инфоцентър в помощ на бизнеса в Ямбол

Лидерът на АТАКА и председател на ПГ на Обединени патриоти Волен Сидеров и министърът на икономиката Емил Караниколов откриха в Ямбол първия от поредица информационни центрове на Министерството на икономиката.

В него експерти от Главната дирекция "Европейски фондове за конкурентоспособност", Агенцията за малки и средни предприятия, Българската агенция за инвестиции, Българска банка за развитие и Агенцията за експортно застраховане ще запознават бизнеса в региона с възможностите за кандидатстване по проекти и финансиране на техния бизнес. "Винаги съм държал да се развива българско предприемачество" - заяви по време на откриването Сидеров, който е избран за народен представител от родния си град Ямбол. По думите му след 1990 г България е отворила широко врати за чужди инвеститори, които в някои случаи не са били добросъвестни.

"Участието на Обединени патриоти в управляващата коалиция дава вече резултат. Имаме обръщане към българския бизнес, към българското предприемачество и улесняване на неговия достъп до програми и пари" - отбеляза лидерът на АТАКА. Сидеров е на мнение, че България трябва да има собствена индустриална база, която да ни върне забравеното от десетилетия самочувствие на индустриална държава.

"Мисля, че тези центрове, които откриваме ще дадат резултат още тази година. Това е началото. Ямбол вече не е последната буква на азбуката, а първата" - посочи патриотът.

Сидеров информира, че идеята за информационни центрове към Министерството на икономиката е разработена между него и министър Караниколов. Вторият информационен център ще бъде в Стара Загора.

Доизграждането на новата болница в Ямбол, за която Сидеров лично пое ангажимент да лобира пред премиера Бойко Борисов и получи уверението му, се очаква да започне в началото на 2019 г. "Имах специални, даже не един, няколко разговора с премиера по тази тема и съм му подчертал, че аз държа на това да се направи болницата докато съм представител от Ямбол.

Имам уверение, че парите ще бъдат отпуснати" - увери в заключение лидерът на АТАКА Волен Сидеров пред медиите в родния си град Ямбол.

От: Пресцентъра на Атака
Потребител:


Коментар: