Прегледи: 5135 - Коментари: 0
ДЕМОКРАЦИЯТА убива основната функция на езика

ДЕМОКРАЦИЯТА убива основната функция на езика

Всеки студент по филология от I-ви курс ще ви обясни каква е основната функция на езика – това е общуването, размяната на информация.

В условията на еврогейската демокрация, налагана от ционизма, едната страна не желае да получава информация, а само да я налага. Властите в Брюксел и Вашингтон изобщо не се съобразяват с позициите на народите, а манипулативно, а в последно време и силово, налагат своите ЛГБТ стереотипи, антинационални стереотипи, банково-корпоративни стереотипи.

Нито правителствата, нито медиите, нито училището се интересуват от духовните потребности и особености на европейските народи. Ако на Запад, примерно в Норвегия, някой родител разбере, че детето му може да бъде възпитано единствено със сила, със санкция, с наказание, властите не се съобразяват с възгледите, знанията, интуицията и дълбоките му убеждения, а прибират детето. Не е случайно, че вече няколко български семейства се върнаха от пребогата и преосигурена Норвегия в несигурно Българско. Осъзнаха българските родители, че ще им откраднат детето. Т.е – че ще отнемат най-ценното от семейството им – бъдещето.

Вижте само какви са посланията на Нова, БТВ и БНТ – пускат едни и същи "социолози", винаги соросоиди, които са "единствени експерти" по всякакви въпроси. Тези агенти под влияние, слуги на чужди разузнавания и интереси, налагат прозападни модели на поведение. Така всъщност българският език губи първото си предназначение, от там и замяната на прекрасни, живи и жизнени български думи с чуждици, много често далече от същинското народно знание за съдържанието на думите.

Това предизвиква ответна реакция на народа и той намразва политиците и медиите, но пък се насочва към долнопробни шоута, чети: простащини, вулгаристични и профанистични програми. Още по-опасни са филмите, особено от Холивуд. Жените смятат, че в тях няма политика, но всъщност американският филм е най-гадната политическа манипулация. В тях антигероите са италианци, руснаци, сърби, ирландци, словяни, араби, но никога евреи или негри. А в самите ФАЩ негърските престъпления процентно са 50 % повече от престъпленията на белите. Но ционистките манипулации не искат да знаят какво говорят хората, те нямат нужда от език на общуване, а единствено от езика на лъжата и полуистината.

Задачата на РодинаБг.ком, на всеки честен българин е да принуди нашите свали-гащи правителства да говорят с езика на българския народ, а не с фалшивия-подъл език на Запада, т.е на глобалните банки и корпорации.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: