Прегледи: 2969 - Коментари: 0
ЗАЩО българските "свободни" медии мълчат за срещата Путин - Си Дзин-Пин

ЗАЩО българските "свободни" медии мълчат за срещата Путин - Си Дзин-Пин

Ако запитате някой български абитуриент, взел матурите си с отличен или много добър успех, кой е Си Дзин-Пин:

В 99 % ОТ СЛУЧАИТЕ ЩЕ ОТГОВОРИ, ЧЕ НЕ ЗНАЕ.

А Китай е втората по БВП държава в света, третата по военна мощ и първата по износ на промишлена продукция. Цензурата в националните и частни ТВ, продиктувана от диктатурата на ФАЩ, по-точно от посолството им на ул "Козяк" в София, превърна българската журналистика в проститутка и лъжкиня.

"Мълчанието на агнетата", т.е на грантаджиите Лора, Ани, Виктор, Сашо, Люба, изобщо на платените лъжци на западната пропаганда, превръща Българско в най-евтината слугуваща проститутка в света. А президентът на Китай Син Дзин-Пин и президентът на Русия Владимир Путин подписаха в Пекин договори за 360 млрд, само за близките 3 години.

Там, в столицата на Китай има среща на ШОС, "шанхайската четворка", която де факто е десетка. Защото освен Китай и Русия, в нея членуват Индонезия /шестата икономика в света, за която пък българските "свободни" медии са абсолютно неми/, Индия, Пакистан, Иран, Виетнам, Турция, Филипините, Бангладеш, а се присъединяват икономически Южна Корея, Малайзия, Камбоджа, изобщо цяла Азия. Накъм ШОС гледа и Япония.

Докато българските продажни журналисти от БТВ и НОВА най-вече, но и от БНТ слугуват на Запада, Българско умира, затова е необходим Нов Народен съд, който ще бъде много по-обхватен, от осъдилия само 2793 предатели на смърт.

Димитър КУНЕВ - Български и Словянски
Потребител:


Коментар: