Прегледи: 3116 - Коментари: 0
Италианецът министър САЛВИНИ анти Сорос

Италианецът министър САЛВИНИ анти Сорос

Да на евреина-ционист /еврейски фашист/ Джордж Сорос изгарят все повече мостове в Европа.

След Унгария с Виктор Орбан, Словения с победител на вчерашните избори националист, Австрия с пронационалистическо правителство, а и Българско с националисти, особено Атака във властта, за спекуланта престарял унгарски евреин става все по-безизходно. Народите започват да разбират, че ги лъжат колко е лоша Русия и Путин, особено след гадните протекционистични антиевропейски мита, въведени от Тръмпчо.

А в Италия модерният националист Матео Салвини направо се нахвърля срещу Сорос, пък и Салвини има любима фанелка с Путин във военна униформа на нея:

МИНИСТР ВНУТРЕННИХ/на вътрешните/ ДЕЛ/работи на/ ИТАЛИИ ВСТУПИЛ/се включи/ В ПЕРЕПАЛКУ/спор/ С ДЖОРДЖЕМ СОРОСОМ ИЗ-ЗА/заради/ ВЛАДИМИРА ПУТИНА

На снимката: Новый/Новият/ министр внутренних/на вътрешните/ дел/работи на/ Италии Маттео Сальвини в Москве

Министр внутренних/на вътрешните/ дел/работи на/ Италии вступил/се включи/ в перепалку/спор/ с Джорджем Соросом из-за/заради/ Владимира Путина жесткий/ожесточен/ спор со/със/ скандальным/скандалния/ финансистом и спонсором/спонсор/ "цветных/на цветните/ революций" Джорджем Соросом.

Конфликт произошёл в понедельник, 04 июня, на Фестивале экономики в итальянском городе Тренто, сообщает "ЦГ". Первым начал Сорос, заявив Сальвини в лицо, что новое правительство Италии объединяет только одно – любовь к президенту России Владимиру Путину. Российского лидера Сорос, как водится, описал как монстра, пытающегося выжать из Европы все соки. И это при том, что именно Россия снабжает Европу газом, а Сорос предлагает Евросоюзу спустить 30 млрд на его проекты в Африке.

Однако новый глава МВД Италии за словом в карман не полез и мгновенно парировал оскорбительные выпады скандального финансиста. Маттео Сальвини открыто заявил, что не получал от России ни одной лиры, но при этом считает Путина "одним из лучших государственных мужей".

Затем/След това/ министр добавил, что/че/ ему/го е/ стыдно/срам/ от того/това/, что/че/ такого/такъв/ "спекулянта без всякой/всякакво/ щепетильности/уважение/ вообще/въобще/ приглашают/канят/ в Италию.

От: rusfact.ru
Опубликовал Андрей Смирнов, 05.06.2018 в 18,07




Потребител:


Коментар: