Прегледи: 1126 - Коментари: 0
30 г демокрация превърнаха българите от духовен в примитивен народ

30 г демокрация превърнаха българите от духовен в примитивен народ 30 г демокрация превърнаха българите от духовен в примитивен народ

В ново, демократично Българско има всичко лошо от Запада, почти нищо добро, но най-голямата трагедия за народа ни е пълното духовно опростачване и падение.

Ако слушате разговор на млади хора, примерно днешни абитуриенти, няма да чуете нито един изказ за всеотдайност, патриотизъм, честност, най-обикновена човещина. За сметка на това ще чуете схеми за измами на девойки/младежи, за прецакване на еднополови или другополови /не/познати, за завличане в капан на работодатели и/или колеги, за долно премахване на конкуренти.

Още по-мръсни разговори се простират в посока на родителите на младежите, като в 90 % от случаите става "ясно" от думите на идващото поколение, че бащата и майката са изцяло виновни за проблемите на децата им. А неколцината богати – не повече от 10 % от общата маса – са склонни не само към всякакви капризи, а и към насилие, престъпления и то от сорта побои, изнасилвания и...?

Стремежът на младите, 101 % от тях, не е служба на родината, грижа за родителите и бъдещото семейство, развитие в професията. Девойките желаят да станат манекенки, чети: да се продават телесно, а младежите са се насочили към лихварство, сутеньорство, ОПГ /Организирана престъпна група/, а в най-добрия случай да живеят на гърба на родителите си.

Много от българките се стремят всячески да се продадат на някой западняк, при това от второ и трето социално равнище. Да, по-късно разбират огромната духовна и морална разлика със съответния Джон, Ханс, Жан, Джовани или Хуан, та макар и със закъснение се разделят със западния боклук, но вече загубили 90 % от най-хубавите си години.

Не книги, не изкуство, дори не добри пари ще получи нашето родно младо поколение, развратено, изцяло бездуховно, защото Западът чрез соросоидната българска сволоч и дейците на "Америка за /чети: срещу/ Българско" имаха първата задача да унищожат умовете и духовете на младите българи.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: