Прегледи: 4309 - Коментари: 1
30 г демокрация превърнаха българите от духовен в примитивен народ

30 г демокрация превърнаха българите от духовен в примитивен народ

В ново, демократично Българско има всичко лошо от Запада, почти нищо добро, но най-голямата трагедия за народа ни е пълното духовно опростачване и падение.

Ако слушате разговор на млади хора, примерно днешни абитуриенти, няма да чуете нито един изказ за всеотдайност, патриотизъм, честност, най-обикновена човещина. За сметка на това ще чуете схеми за измами на девойки/младежи, за прецакване на еднополови или другополови /не/познати, за завличане в капан на работодатели и/или колеги, за долно премахване на конкуренти.

Още по-мръсни разговори се простират в посока на родителите на младежите, като в 90 % от случаите става "ясно" от думите на идващото поколение, че бащата и майката са изцяло виновни за проблемите на децата им. А неколцината богати – не повече от 10 % от общата маса – са склонни не само към всякакви капризи, а и към насилие, престъпления и то от сорта побои, изнасилвания и...?

Стремежът на младите, 101 % от тях, не е служба на родината, грижа за родителите и бъдещото семейство, развитие в професията. Девойките желаят да станат манекенки, чети: да се продават телесно, а младежите са се насочили към лихварство, сутеньорство, ОПГ /Организирана престъпна група/, а в най-добрия случай да живеят на гърба на родителите си.

Много от българките се стремят всячески да се продадат на някой западняк, при това от второ и трето социално равнище. Да, по-късно разбират огромната духовна и морална разлика със съответния Джон, Ханс, Жан, Джовани или Хуан, та макар и със закъснение се разделят със западния боклук, но вече загубили 90 % от най-хубавите си години.

Не книги, не изкуство, дори не добри пари ще получи нашето родно младо поколение, развратено, изцяло бездуховно, защото Западът чрез соросоидната българска сволоч и дейците на "Америка за /чети: срещу/ Българско" имаха първата задача да унищожат умовете и духовете на младите българи.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: муспи     Дата: 2018-07-25 23:00:13    
Да се вгледаме в такъв, периферен тарикатлък в геноцида ни - избиването на животните. Евреите пет хиляди години лъжат за всичко, "защото им е приятно да лъжат". Официално еврейската пропаганда го обясни с чума и започна ударно строителство на огради. Тези огради са като онези за бежанците, когато притока им се удвои, - оказа се че "огради" е парола за форсиране на нашествието. За какво спиране на чумави свине става дума, когато зад оградите няма такива по данни на тамошните власти. Евреите лъжат не за да излъжат, а да създават този хаос, в който се чувстват в свои води, възбуждат се. Те даже и приемат раздърдорването на думата "свине", което е болезнено за тях, защото те са си свине. Както се полага на лъжа, зад нея се крие все нещо което иска прикритие. Сатанинското племе изнася златото от златното находище на България и го пласти в Люксембургски банки, - не е нужно директно в МВФ. Евреите са народ миньорски, знаете българската поговорка "евреин-миньор",
и всичко си вървеше плавно, като по намазани със свинска мас релси, докато се усетиха евреите-творци че под носа им се източва тяхното. Народът измислил "евреин-миньор" за майтап, пред евреин-творец мълчи като виновен. Защото тези творци дето пишат ноти, стихове, рисуват - концептуално де, стоят на бюра в издателства и премятат луди пари насам натам не като мафиози, а като режисьори, народа им се подмазва за да оцелее. Творците не искат и да допуснат да ги прецакват, и решават да прецакат тези братя по кръв, но не усвоили прилично талмуд. За целта като начало ще обградят България с огради и впрегнат раята да ги охранява. После ще арестуват за държавна измяна тези пишман миньори и затворят във възстановения специално за тях Лагер Слънчев бряг в Ловеч, защото в Белене е опасно - близо до румънци! След това ще им кажат да изсипят златото на плаца, но те ще откажат, ще кажат - какво злато?! - защото са си го скрили в Холовете на Любовта. Тогава, както се работи в ада - ще ги бутнат в казани с вряща вода, не чешмяна де - от Перловската и Владайска реки, ще им дадат да пият от дамаджани онази синя течност с която се отпушват мивки, ако остане ще я излеят в казаните, и ще ги оставят да врат. Български фолклор е че наоколо дяволите със специални остени бутат тези които си показват главите за да си поемат въздух, не, ада е Демокрация, и те даже ще поемат с устите си врящата вода и изстрелват огнени струйки по дяволите. След изтичане на утвърденото от синедриона за това време, ще бъдат изкарвани на плаца да ходят по голяма нужда. Но невъзможно, - от Холовете им се влачи огромно кърваво кафяво месо, но злато няма?! Те са го защипали много дълбоко, чак в областта на сърцето и не го пускат! В тази област има камери, - една е за златото, друга за долари, евро а напоследък и юани, и трета за ценни книжа. Началник Лагера решава да ги изпрати във Военната болница и с тях да се заемат хирурзите, защото подозира че му се готви капан. В болницата обаче те вдигат такава врява че не ги пускат на кинофестивала в Кан, че се намесва и Брюксел, и най обезправените и страдащите в комфортни хотели изсират златото и го напластяват в Люксембургски банки, където е и златото от миньорите. В крайна сметка всичко си отива по местата, с изключение на гадните българи, и геноцида им ще го правят до последно!