Прегледи: 4572 - Коментари: 0
БЪЛГАРО-ИСПАНСКО отмъщение срещу английския Ливърпул

БЪЛГАРО-ИСПАНСКО отмъщение срещу английския Ливърпул

ТОЧНО заради имперска Англия /днес жалки останки от владетелката на океаните и моретата и на света/ Българско поне с 50 години, а може да се спори и за 100 – нашият многострадален народ остава под варварското османско иго.

На снимката: Английски военни разстрелват с оръдия, завързани за дулата им, борци за свободата на Индия.

Днес във фашистки Киев пък испанско-европейският клубен шампион – Реал от Мадрид – отмъсти заради преди 430 години загубата на испанската морска армада от английската флота. При това наказанието за ФК Ливърпул дойде от друг британски, но не английски футболист – Гарет Бейл. От държава, държана под английско робство - както Шотландия, която, Дай Боже, да напусне жестоката над 450 г империя, ограбвала и избивала милиони хора по света. От Азия, Америките, Африка, Европа, Австралия и Океания. Няма народ в света, вкл ФАЩ, която Англия да не е грабела.

Ливърпул загуби заслужено. Не заради грешките на младото русо вратарче, не заради някакви грешки на германския треньор Юрген Клоп /да припомним, че през Втората световна война английската авиация бомбардира немските градове, като само в културната столица Дрезден избива над 60 000 цивилни германци/, а само заради желанието на целия останал свят английският отбор да загуби. В къщите около редакцията на РодинаБг.ком имаше от няколко места радостни крясъци при изравнителния гол на Ливърпул. Но както по времето на турското робство е имало слуги на османците, така и днес някои българи са свали-гащи на най-големия враг на Българско от 150 г. Да припомним, че английски запалянко на Ливърпул с камък опита да убие безпричинно български барман на "Златни пясъци". Радваме се, че днес привържениците на ФК Ливърпул тъгуват и плачат. Да не забравяме и как на белгийския стадион "Хейзел" заради предшествениците на днешните ливърпулци загинаха 68 души, повечето италианци.

Радостта на всеки човек, който познава историята и мръсните игри на английската дипломация срещу моето родно Отечество, е законна и абсолютно логична. Вазов пише за лорд Бисконфилд Дизраели /името му показва етническия му произход/: "О, Английо, бездушен жид те управлява!"

Да се радваме, да триумфираме, братя българи и словяни, че тази вечер е едно от поредните падения на английския цинизъм.

Димитър КУНЕВ – Български и Словянски
Потребител:


Коментар: