Прегледи: 3748 - Коментари: 0
СРАВНЕТЕ естествено красивите руски зрелостнички с нашите ЛГБТ и "преразвити"

СРАВНЕТЕ естествено красивите руски зрелостнички с нашите ЛГБТ и "преразвити" СРАВНЕТЕ естествено красивите руски зрелостнички с нашите ЛГБТ и "преразвити"

Като гледам облеклата, лицата, като чувам изразите на нашите "мили" абитуриенти и най-вече абитуриентки днес, си обобщавам: направо унищожихме морално, естетически и интелектуално нашата младеж.

Спомням си една паметна фраза от Милчо Левиев, достатъчно дълго живял в нас и във ФАЩ, а и самият той талантлив естет: "Американките погрозняват!" Погрозняват, защото не само напълняват и се отпускат заради привилегироващите ги закони, а и защото духовният им свят е примитивно потребителски.

Същото, за съжаление българско, но за радост на соросоидите лесбийки и джандърски извратеняци, се случва и с младите българки, чиято 90 % мечта е не да станат майки и да имат истински умения в професията, а да станат манекенки и да се продадат на второ-третокачествени западняци:

СОВРЕМЕННЫЕ/Съвременни/ ВЫПУСКНИЦЫ/абитуриентки/
29 ФОТО

Совсем/съвсем/ скоро наступит/ще настъпи/ долгожданная/дълго чаканото/ пора/време/ последних/на последните/ звонков/звънци/.

И выпускницы наденут традиционную школьную форму. Чтобы вспомнить образ современных выпускниц, предлагаем до появления новых снимков взглянуть на фото.

Прошлых/На миналите/ лет/години/.

Современные выпускницы
29 фото

Опубликовано 21.05.2018 в 20,31
От: obhohocheshsya.ru
Потребител:


Коментар: