Прегледи: 3010 - Коментари: 0
ВОЛЕН отменя Заседание на Обединени патриоти

ВОЛЕН отменя Заседание на Обединени патриоти ВОЛЕН отменя Заседание на Обединени патриоти

Волен Сидеров:
Срещите на Каракачанов и Симеонов с Нинова не са оторизирани от Обединени патриоти

Във връзка с информацията, че коалиционните ми партньори от ВМРО и НФСБ Красимир Каракачанов и Валери Симеонов ще се срещат с председателката на БСП Корнелия Нинова, която е политически опонент на управляващата коалиция, заявявам следното:

Като председател на ПГ на ОП и създател на коалицията Обединени патриоти не съм упълномощавал въпросните лица да преговарят, с която и да е партия извън управляващата коалиция. Всякакви такива действия вредят на вече установените споразумения за управление на България между АТАКА, ВМРО, НФСБ и ГЕРБ.

Те са извън решенията на коалиционния съвет на ОП, затова трябва да се смятат за нелигитимни. В тази връзка отменям заседанието на ПГ на ОП във вторник.

И очаквам изясняване на позициите на НФСБ и ВМРО по отношение на коалиционната политика.

Бел.РодБг:
Явно е, че всяка от партиите в Коалиция Обединени патриоти има собствен особен електорат и поради това собствена политика.

Но има подписани споразумения, при това и с ГЕРБ, при предварителните разговори за състава и действията на правителството и във връзка с това на отделните партии в НС. Прав е Сидеров, че срещи с опозиционната ръководителка на БСП са обща работа на патриотите, тъй като нарушават работата и подписаните споразумения вътре в Коалицията и в работата с ГЕРБ.

Позицията на Волен Сидеров показва, че той не е във властта заради властта, а заради онези възлови принципи, които създадоха Обединени патриоти.
Потребител:


Коментар: